Follow us

Τηγανίτες με Άρωμα Πορτοκαλιού

Πώς θα φτιάξετε τηγανίτες με άρωμα πορτοκαλιού.

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

Υλικά

1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις

το χυμό και το ξύσμα δυο πορτοκαλιών

1/2 κουταλάκι αλάτι

1 μπέικιν πάουντερ

τόσο νερό όσο να έχουμε αρκετά πηχτό χυλό

μέλι για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχουμε ένα πηχτό χυλό.

Αφού έχει ζεσταθεί το λάδι σε μια μικρή κατσαρόλα (να είναι αρκετό) παίρνουμε με ένα μικρό κουταλάκι από το χυλό και ρίχνουμε στο λάδι.

Βρέχουμε το κουτάλι με νερό για να μην κολλάει ο χυλός.

Ανακατεύουμε τις τηγανίτες όση ώρα τηγανίζουμε και όταν ροδίσουν τις βγάζουμε και τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να τραβήξει το λάδι.

Αμέσως μετά βάζουμε όσο μέλι θέλετε.

Επίσης...

Σοκολατόπιτα µε Μπανάνα

Η συνταγή για σοκολατόπιτα με μπανάνα.

Δροσερή Κρέµα µε Γιαούρτι

Η συνταγή για δροσερή κρέμα με γιαούρτι.

Περισσότερα από

Γλυκά

Ξερά Φρούτα µε Κονιάκ

Η συνταγή για ξερά φρούτα με κονιάκ.

Γιαούρτι µε Μπανάνα και Μέλι

Πώς θα φτιάξεις γιαούρτι με μπανάνα και μέλι.

Γλυκιά Πίτσα με Φιστικοβούτυρο και Μπανάνα

Η συνταγή για γλυκιά πίτσα με φιστικοβούτυρο και μπανάνα.

Μηλόπιτα Νηστίσιµη

Η συνταγή για νηστίσιμη μηλόπιτα.

Δαµάσκηνα µε Μαστίχα και Κρέµα Γιαουρτιού

Πώς θα φτιάξεις δαµάσκηνα µε µαστίχα και κρέµα γιαουρτιού.

Ρολό Μήλου

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο ρολό μήλου.

Γλυκιά Πίτα µε Ξερά Φρούτα και Καρπούς

Η συνταγή για γλυκιά πίτα με ξερά φρούτα και καρπούς.

Πίτα µε Βερίκοκα και Χουρµάδες

Η συνταγή για πίτα με βερίκοκα και χουρμάδες.

Ανάποδο Κέικ με Ροδάκινα και Αμύγδαλα

Ένα βολικό ανάποδο κέικ, που καταδέχεται να κάνει παρέα με όλα τα φρούτα: και με μήλα και με ροδάκινα και με αχλάδια και με φράουλες και με βερίκοκα και με νεκταρίνια.

Δαμάσκηνα με Κρέμα

Βελούδινη και ευωδιαστή κρέμα, σχεδόν ημίρρευστη, φαίνεται σαν να μην περιέχει αλεύρι ή κορν φλάουρ, τρώγεται υπέροχα τόσο ζεστή όσο και κρύα.