ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Φασόλια Κοκκινιστά με Λαχανικά

Πώς θα φτιάξετε φασόλια κοκκινιστά με λαχανικά.

ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Υλικά

300 γρ. φασόλια

1/2 ματσάκι άνηθο

1 μεγάλο κρεμμύδι

1 μελιτζάνα, κομμένη σε κύβους

2 καρότα,σε κυβάκια

2 κολοκυθάκια, σε κυβάκια

2 ντομάτες, ψιλοκομμένες (και λίγο πελτέ)

3/4 φλιτζ. τσαγιού λάδι

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατίζουμε τη μελιτζάνα σε κύβους, και αφήνουμε να βγάλει τα υγρά της.

Ξεπλένουμε και βράζουμε για λίγο τα μαυρομάτικα σε νερό.

Σουρώνουμε και τα βάζουμε σε βραστό νερό να τα σκεπάζει 1-2 δάχτυλα.

Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, τον άνηθο και το λάδι και αφήνουμε να βράσουν για περίπου 40 λεπτά να μαλακώσουν.

Προσθέτουμε τα λαχανικά τεμαχισμένα, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσουν άλλα 25 λεπτά μέχρι να ψηθούν όλα τα υλικά και να μελώσει η σάλτσα.

Επίσης...

Παστίτσιο με Μανιτάρια

Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι όλο και περισσότερο αποφεύγουμε το κρέας. Τα μανιτάρια είναι ένας ιδανικός τρόπος να αντικαταστήσεις το κρέας τόσο στη γεύση όσο και στη θρεπτική αξία. Και κάνουν ένα πεντανόστιμο παστίτσιο.

Αλμυρό Cheesecake με Γεύση Σπανακόπιτα

Σε ένα κάλεσμα μπορεί να αντικαταστήσει με τον πιο ντελικάτο τρόπο τη σπανακόπιτα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Ρύζι στο Φούρνο με Φιστίκι

Η συνταγή για ρύζι στο φούρνο με φιστίκι.

Σαλάτα Ταμπουλέ με Κινόα

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη σαλάτα ταμπουλέ με κινόα.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Σελινόριζες Νηστίσιμες

Η συνταγή για νηστίσιμες σελινόριζες.

Πατατοσαλάτα με Ρεβίθια και Ψητά Ντοματίνια

Mία κλασική συνταγή της ισπανικής κουζίνας, από τα νότια της χώρας.

Κοτόπουλο με Κονιάκ και Μανιτάρια

Μια συνταγή που μυρίζει Παρίσι και ταιριάζει υπέροχα και σε γιορτινό τραπέζι αν τη συνδυάσεις με ένα ωραίο σουφλέ πατάτας.

Πατατόπιτα με Αυγά

Η συνταγή για την πιο νόστιμη πατατόπιτα με αυγά.

Κροκέτες Κουνουπίδι

Πώς θα φτιάξετε κροκέτες κουνουπιδιού.

Παπαρδέλες με Σπανάκι, Ελιές και Φέτα

Μία μακαρονάδα - "σπανακόπιτα", αφού έχει τα ίδια αρώματα, αλλά και το πικάντικο της μαύρης ζαρωμένης ελιάς, που ξυπνάει τη γεύση και κάνει όλη τη διαφορά.