Follow us

Πέρκα με Σάλτσα Μουστάρδας

Η συνταγή για την πιο νόστιμη πέρκα με σάλτσα μουστάρδας.

ΠΕΡΚΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Υλικά

800 γρ. φιλέτο πέρκας, φρέσκο ή κατεψυγμένο

1 κ.σ. μουστάρδα

2 λεμόνια το χυμό

1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

λίγο λάδι

αλάτι

πιπέρι

ρίγανη

άνηθο

1 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με λίγο λάδι.

Κατά τη διάρκεια του σοταρίσματος του κρεμμυδιού, ρίχνουμε και το φιλέτο πέρκας που έχουμε κόψει σε μεγάλα κομμάτια και τα σοτάρουμε να ασπρίσουν λίγο.

Χτυπάμε σε ένα μπόλ το χυμό λεμονιού μαζί με τη μουστάρδα και ελάχιστο νερό και ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα.

Ρίχνουμε το μέλι και μετά αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη και τον άνηθο.

Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά ή μέχρι να μείνει με τη σάλτσα.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.