ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Ριζότο με Κιμά στο Φούρνο

Η συνταγή για το πιο νόστιμο ριζότο με κιμά στο φούρνο.

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΙΜΑ

Υλικά

400 έως 500 γρ. κιμά της αρεσκείας σας

1 μεγάλο κρεμμύδι πολτοποιημένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1/2 φλιτζάνι λάδι

λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι

πιπέρι

κανέλα τριμμένη

1 φλιτζάνι ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας

1 φλιτζάνι ρύζι γλασέ

Εκτέλεση

Βάζουμε τον κιμά σε κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα και προσθέτουμε το λάδι.

Τσιγαρίζουμε τον κιμά και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Ανακατεύουμε μέχρι να δούμε ότι μαράθηκε το κρεμμύδι μας.

Προσθέτουμε το ρύζι μας και ανακατεύουμε καλά για ένα με δυο λεπτά.

Έπειτα προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τον μαϊντανό και το νερό. Αφήνουμε να πάρει μια δυο βράσεις.

Τοποθετούμε το μείγμα μας σε πιρέξ και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο.

Ελέγχουμε κατά διαστήματα το φούρνο και μόλις δούμε ότι είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε τυρί τριμμένο.

Ξαναβάζουμε το πιρέξ στο φούρνο να λιώσει το τυρί και να κάνει κρούστα.

Επίσης...

Μπάμιες με Χοιρινό και Μελιτζάνες

Η συνταγή για μπάμιες με χοιρινό και μελιτζάνες.

Χοιρινές Μπριζόλες με Φρέσκο Δεντρολίβανο

Πώς θα φτιάξετε χοιρινές μπριζόλες με φρέσκο δεντρολίβανο.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μοσχάρι με Μελιτζάνες και Κόκκινη Σάλτσα

Η συνταγή για μοσχάρι με μελιτζάνες και κόκκινη σάλτσα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινά φαγητά της Μεσογειακής κουζίνας.

Σάντουιτς BLT με Αυγό

Η συνταγή για το πιο επικό BLT σάντουιτς με αυγό.

Αρνί με Δαμάσκηνα και Ρύζι στο φούρνο

Από τις πιο νόστιμες συνταγές για να μαγειρέψεις αρνάκι ή κατσικάκι. Οι σταφίδες και τα δαμάσκηνα δίνουν μια ανεπαίσθητη γλύκα, που σβήνει τη λιπαρότητα του αρνιού, σε ένα μελωμένο αποτέλεσμα.

Μαγειρίτσα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη μαγειρίτσα.

Μοσχάρι Φέτες

Πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμο μοσχάρι σε φέτες.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Χοιρινές Μπουκιές στο Τηγάνι με Σάλτσα Μπίρας

Απλά και νόστιμα κομματάκια χοιρινού με τη βοήθεια του ζύθου.

Τα Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ

Πώς θα φτιάξετε τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.

Στήθος Πάπιας με Sesame Tofu​​​​​​​ του Σπύρου Μαυροειδή

Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.

Φωλιές με Μπιφτέκι και Κοφτό Μακαρονάκι

Πώς θα φτιάξετε φωλιές με μπιφτέκι και κοφτό μακαρονάκι.