Follow us

Burger με Φιλέτο Ψαριού

ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΕ ΨΑΡΙ

Υλικά

500 γρ. φιλέτο ψαριού, χωρίς κόκαλα και πέτσα (σολομό, πέρκα)

1 ασπράδι

100 γρ. τριμμένο ψωμί

αλάτι, πιπέρι

Για γεύση και άρωμα (προαιρετικά)

ψιλοκομμένο άνηθο, ψιλοκομμένο μαϊντανό, φρέσκα ψιλοκομμένα μυρωδικά (θυμάρι, ρίγανη)

Για το σερβίρισμα

ψωμάκια για burgers, ντομάτα, φέτες αγγουριού, μαρούλι και μαγιονέζα

Εκτέλεση

Κόψτε το φιλέτο του ψαριού σε μικρότερα κομμάτια και βάλτε τα στο πολυμίξερ μαζί με το ασπράδι, το τριμμένο ψωμί, αλατοπίπερο και ένα από τα προτεινόμενα υλικά για άρωμα και γεύση.

Πολτοποιήστε το μίγμα και αφήστε το για 1 ώρα σχεδόν στο ψυγείο.

Πλάστε τα burgers και ψήστε τα σε αντικολλητική σχάρα ή στον φούρνο στους 200ºCγια 10 λεπτά.

Σερβίρετε με τα ψωμάκια και με τα υλικά της προτίμησής σας.

Τip

Ανακατέψτε μαγιονέζα με χυμό λεμονιού ή λίγο horseradish, που ταιριάζει πολύ με τα ψάρια, και απολαύστε ένα εξαιρετικά νόστιμο και θρεπτικό burger.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.