Υλικά
Υλικά
100 γρ. horseradish (χρένο)
2 κ.σ. καλό, παλιωμένο ξίδι
1 κ.γλ. αγγλική μουστάρδα (είναι πιο καυτερή από την Ντιζόν)
1 πρέζα ζάχαρη
125 γρ. κρέμα γάλακτος
1 πρέζα αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Παρασκευή
Ξεφλουδίστε το χρένο και τρίψτε το σε τρίφτη.
Ανακατέψτε το τριμμένο χρένο με το ξίδι, τη μουστάρδα και τη ζάχαρη.
Αφήστε το μείγμα στην άκρη για 10 λεπτά.
Ανακατέψτε και πάλι.
Προσθέστε την κρέμα, το αλάτι και το πιπέρι.
Η καυτερή αλλά και πολύ ιδιάζουσα αίσθηση του horseradish (χρένο), εν είδει μουστάρδας, προσθέτει ενδιαφέρον σε ένα Τ-bone, ερχόμενη σε διαλεκτική αντίθεση με τη λιπαρή γλυκύτητα του κρέατος.