Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
4 φτερούγες κοτόπουλου
1 καρότο
1 σέλινο
1 πράσο
Σόγια σος
Αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Πλένουμε πολύ καλά τις φτερούγες και τις κόβουμε στη μέση.
Τις γυρίζουμε ώστε να φανεί γυμνό το κοκαλάκι, τις αλατοπιπερώνουμε και τις βάζουμε στο σκεύος ατμού με το καρότο, το σέλινο και το πράσο, για 20 λεπτά.
Μετά, τηγανίζουμε τις φτερούγες σε πολύ καυτό λάδι, πολύ καλά.
Κατόπιν, τις τοποθετούμε σε ένα τηγάνι προθερμασμένο με σόγια σος και τις αφήνουμε τόσο, ώστε να απορροφηθεί η σόγια σος.
Σερβίρουμε σε πιατάκι με ψιλοκομμένο και ποσαρισμένο σέλινο.