Follow us

Τζίντζερ κονφί

Η διαπλοκή είναι πλέον γεγονός: n γαστρονομία κατακτά την κοσμετολογία και δεν ξέρεις πια αν αυτή την κρέμα πρέπει να την αλείψεις στο κορμί ή... στην μπαγκέτα σου. Το τζίντζερ πάντως γίνεται και φρουτοσαλάτα, και αφρόλουτρο, και...

Τζίντζερ κονφί

Υλικά

Υλικά

30 γρ. τζίντζερ

½ φλιτζ. νερό

½ φλιτζ. ζάχαρη

Παρασκευή

Καθαρίζουμε το τζίντζερ και το κόβουμε σε μικρά μπαστουνάκια.

Ζεσταίνουμε σε σιγανή φωτιά το νερό με τη ζάχαρη και φτιάχνουμε ένα ελαφρύ σιρόπι.

Ρίχνουμε κατόπιν το τζίντζερ, το ανακατεύουμε και το σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Λαχανοντολµάδες Κοκκινιστοί

Η συνταγή για κοκκινιστούς λαχανοντολμάδες.

Κοκκινιστό Κουνουπίδι µε Κιµά

Η συνταγή για κοκκινιστό κουνουπίδι µε κιµά.

Μελιτζάνες Μπιφτεκάδα

Η συνταγή για μπιφτεκάδα μελιτζάνες.

Κινέζικο Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις κινέζικο ρύζι.

Κρασάτα Μανιτάρια

Πώς θα φτιάξεις θαυμάσια κρασάτα μανιτάρια.