ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Η οινοποιητική Μονεμβασιάς στον Gigifioggos

Ο head sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος και όλη η ομάδα του Gigifioggos υποδέχoνται την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 21:00 την Οινοποιητική Μονεμβασίας…

Η οινοποιητική Μονεμβασιάς στον Gigifioggos

Ο Gigifioggos, τη χρονιά που μας πέρασε μας μύησε σε ένα πρωτόγνωρο και απελευθερωμένο τρόπο διασκέδασης με επίκεντρο το κρασί. Τη 2η ή 3η Τετάρτη του κάθε μήνα φιλοξένησε μια σειρά από αγαπημένα Κτήματα και οι παραγωγοί τους έγιναν ένα με τον κόσμο σε μια πραγματική οινική γιορτή, με πρώτο μέλημα την απόλαυση του κρασιού. Σε όλα τα wine parties οι ετικέτες σερβιρίστηκαν με τον ιδανικό τρόπο, παρέα με ξεχωριστή μουσική και τα κατάλληλα γευστικά ταιριάσματα.

Για τη νέα χρονιά, τα wine events επιστρέφουν πολύ δυνατά. Ο head sommelier του Βασίλης Παπαδόπουλος και όλη η συντονισμένη ομάδα του Gigigioggos υποδέχονται την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 21:00 την οινοποιητική Μονεμβασίας. Το οινοποιείο της οικογένειας Τσιμπίδη βρίσκεται στις Βελιές και από τον Σεπτέμβριο του 1997 δεν σταματάει να δουλεύει, αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες γηγενείς ποικιλίες της Μονεμβασίας.

Η οινοποιητική Μονεμβασιάς στον Gigifioggos

Η οικογένεια Τσιμπίδη θα είναι στο party, για να μας ταξιδέψει στα αρώματα των σπάνιων ποικιλιών της περιοχής. Θα γνωρίσουμε τη μοναδική Κυδωνίτσα. Ένα λευκό κρασί που μοσχοβολάει κυδώνι και γεμίζει το στόμα. Θα απολαύσουμε το best seller Ανθοσμία, ένα ρομαντικό ροζέ κρασί με εκρηκτικά αρώματα λουλουδιών και θα γευτούμε ένα σοβαρό, πληθωρικό και πολύ καλό ερυθρό κρασί, το Mura Rossa.

Όποιο και αν επιλέξετε, το wine bar και οι άνθρωποι του Κτήματος μας προσφέρουν το δεύτερο ποτήρι ή τη φιάλη. Σημειώστε, ότι μπορείτε να συνδυάσετε την Κυδωνίτσα με τις πλούσιες σαλάτες του Gigifioggos ή με τα νιόκι, το Ανθοσμία με τις κροκέτες jamon με τα μανιτάρια ή τις τραγανές γαρίδες και το Mura Rossa με τις φοβερές τορτίγιες, με το μοσχαράκι που λιώνει. Εννοείται, πως υπάρχουν τα πλατό επιλεγμένων αλλαντικών και τυριών για να κάνετε πολλούς συνδυασμούς.

Επειδή ο χώρος είναι περιορισμένος, πρέπει να κάνετε κράτηση στο τηλ. 6977655507

Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι

Επίσης...

Περισσότερα από

Κρασί