ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Panna cotta: η εύκολη, αγαπημένη κρέμα

Panna cotta: η εύκολη, αγαπημένη κρέμα

Από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του αυτό το τόσο εύκολο και απλό ιταλικό γλυκό, κατέκτησε την αγάπη μας και ταυτοχρόνως μια γερή θέση στα επιδόρπια πολλών εστιατορίων. Και γιατί όχι; Είναι δροσερή και, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, άκρως ελκυστική, με τρεμουλιαστή λαχταριστή υφή. Ακόμα, είναι επιδεκτική σε μια ατελείωτη σειρά από αρώματα και σάλτσες, που την κάνουν ένα σχεδόν εντελώς διαφορετικό γλυκό κάθε φορά. Εκτός από όλα τούτα, φτιάχνεται πολύ εύκολα στο σπίτι και, είτε σκέτη είτε με τη συνοδεία κάποιας μαρμελάδας, ενός γλυκού του κουταλιού, με ένα λικέρ ή ένα σιρόπι σοκολάτας, είναι ο σίγουρος τρόπος για ένα εντυπωσιακό επιδόρπιο σε κάθε περίσταση.

Updated: 31/03/20
Ημ/νια α' δημοσίευσης: 01/06/16

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.