Cinnamon martini, σε συνταγή του Νεκτάριου Ντάλλα
Το φύρδην μίγδην των υλικών δεν κάνει το fusion, ακριβώς όπως και το ταίριασμα signe ρούχων δεν είναι haute couture. Με τη συνεργασία του Γιάννη Λουκάκου, σεφ στο εστιατόριο Semiramis του ομώνυμου ξενοδοχείου, και του Νεκτάριου Ντάλλα, μετρ στο «48 The Restaurant», σας προσκαλούμε σε ένα cocktail party-συνάντηση πολιτισμών. Στο πιάτο ή στο ποτήρι.
Υλικά
Υλικά
32 ml βότκα λεμόνι
2 ml λικέρ κανέλα
32 ml φρέσκος χυμός μήλου
Θρυμματισμένος πάγος
Παρασκευή
Βάζουμε το θρυμματισμένο πάγο στο σέικερ και προσθέτουμε όλα τα υλικά.
Ανακινούμε καλά και σουρώνουμε σε ποτήρι κοκτέιλ.
Διακοσμούμε με ένα στικ κανέλας.