Υλικά
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο συμπυκνωμένοΥλικά
2 εκ. φρέσκια ρίζα τζίντζερ ξυσμένη
15 μπισκότα δημητριακών ολικής αλέσεως χοντροκομμένα
200 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα
200 γρ. καρύδα τριμμένη
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά (εκτός από την καρύδα) και τα ζυμώνουμε.
Βρέχουμε λίγο τα χέρια μας και τα πλάθουμε σε μπαλάκια ή σε σχήμα μικρών αβγών.
Τα περνάμε από την τριμμένη καρύδα.
Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε.
Α.Τ.