ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Κοτόπουλο με Φρυγανιά και Γιαούρτι στο Ταψί

Η πιο νόστιμη συνταγή για κοτόπουλο με φρυγανιά και γιαούρτι στο ταψί.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Υλικά

1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες

500 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό

1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη

2 κουτ. σούπας μουστάρδα

φρυγανιά τριμμένη

1/2 κούπα λάδι

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Στο γιαούρτι, ρίχνουμε τη ρίγανη, τη μουστάρδα, λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι.

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά με το γιαούρτι και στη συνέχεια βουτάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου μέσα στο γιαούρτι και μετά τα περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά.

Τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σ’ ένα καλά λαδωμένο αντικολλητικό ταψί, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει.

Τα τελευταία 15’, βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και τα αφήνουμε να ροδοκοκκινίσουν.

Σερβίρουμε με πιλάφι ή τηγανητές πατάτες.

Επίσης...

Ψητό Κοτόπουλο με Δενδρολίβανο

Πώς θα φτιάξετε ψητό κοτόπουλο με δενδρολίβανο.

Κοτόπουλο με Τυριά

Η συνταγή για κοτόπουλο με τυριά.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Σαλάτα με Κοτόπουλο, Αβοκάντο και Dressing από Lime

Ένα εύκολο και νόστιμο πιάτο, ιδανικό μεταξύ άλλων και για το γραφείο.

Ρολό Κοτόπουλο

Η πιο νόστιμη συνταγή για ρολό κοτόπουλο.

Μακαρονάδα με Κοτόπουλο και Ντοματένια Κρέμα

Από τις πιο νόστιμες μακαρονάδες: Συνδυάζει το κοτόπουλο και το μπέικον με την πιο βελούδινη κρεμώδη σάλτσα, με γεύση από ντομάτα και σπανάκι.

Εύκολο Κοτόπουλο με Μπίρα

Πώς θα φτιάξετε το πιο νόστιμο και εύκολο κοτόπουλο με μπίρα.

Παστίτσιο με Κοτόπουλο και Πιπεριές

Πώς θα φτιάξετε παστίτσιο με κοτόπουλο και πιπεριές.

Μπουκίτσες Κοτόπουλου με Σάλτσα Μπάρμπεκιου

Η συνταγή για τις πιο νόστιμες μπουκιές κοτόπουλου με σάλτσα μπάρμπεκιου.

Αλλιώτικο Κοτόπουλο

Η συνταγή για ένα διαφορετικό αλλά νόστιμο κοτόπουλο.

Κοπανάκια Κοτόπουλου με Σάλτσα Μπίρας και Μουστάρδας

Μία εξαιρετική συνταγή για ζουμερά κοπανάκια κοτόπουλου με σάλτσα μπίρας και μουστάρδας.

Tacos με Κοτόπουλο και Αβοκάντο

Η συνταγή για τα πιο νόστιμα tacos με κοτόπουλο και αβοκάντο.