ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Η πιο Εύκολη Πίτσα

Πώς θα φτιάξετε την πιο εύκολη πίτσα.

Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΠΙΤΣΑ

Υλικά

Για τη ζύμη:

2 ποτήρια του νερού αλεύρι

1 ποτήρι γάλα

1 φακελάκι μπέικιν

λίγο αλάτι

1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο

Για τη γέμιση:

10 φέτες τυρί για τοστ

250 γραμμ. τυρί που να λιώνει

5-6 ντομάτες

2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες

4 αυγά

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια λεκανίτσα το αλεύρι, λίγο αλάτι και το λάδι, ρίχνουμε μέσα στο ποτήρι με το γάλα το μπέικιν, το ανακατεύουμε και το ρίχνουμε και αυτό στο αλεύρι.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά. Θα βγει μια ζύμη αρκετά κολλώδης.

Λαδώνουμε μια λαμαρίνα του φούρνου και στρώνουμε επάνω σε μια λεπτή στρώση την ζύμη που έχουμε φτιάξει.

Επειδή η ζύμη είναι αρκετά κολλώδης θα χρειαστεί να βρέξουμε μερικές φορές τα χέρια μας για να στρώνετε πιο εύκολα.

Αφού στρώσουμε καλά σε όλη τη λαμαρίνα τη ζύμη, στρώνουμε από πάνω το τυρί για τοστ.

Τρίβουμε στον τρίφτη τις ντομάτες και τις ρίχνουμε από πάνω προσέχοντας να μην πάει πολύ ντομάτα στις άκριες της ζύμης.

Βάζουμε πάνω από την ντομάτα τις ροδέλες τις πιπεριάς.

Χτυπάμε σε ένα πιάτο τα αυγά και τα ρίχνουμε από πάνω με ένα κουτάλι προσεκτικά να μην πάει καθόλου αυγό στις άκρες.

Τέλος, τρίβουμε το τυρί που λιώνει και το ρίχνουμε από πάνω από το αυγό.

ο ψήνουμε και περίπου 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Επίσης...

Μοσχάρι με Μελιτζάνες και Κόκκινη Σάλτσα

Η συνταγή για μοσχάρι με μελιτζάνες και κόκκινη σάλτσα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινά φαγητά της Μεσογειακής κουζίνας.

Σάντουιτς BLT με Αυγό

Η συνταγή για το πιο επικό BLT σάντουιτς με αυγό.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Αρνί με Δαμάσκηνα και Ρύζι στο φούρνο

Από τις πιο νόστιμες συνταγές για να μαγειρέψεις αρνάκι ή κατσικάκι. Οι σταφίδες και τα δαμάσκηνα δίνουν μια ανεπαίσθητη γλύκα, που σβήνει τη λιπαρότητα του αρνιού, σε ένα μελωμένο αποτέλεσμα.

Μαγειρίτσα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη μαγειρίτσα.

Μοσχάρι Φέτες

Πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμο μοσχάρι σε φέτες.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Χοιρινές Μπουκιές στο Τηγάνι με Σάλτσα Μπίρας

Απλά και νόστιμα κομματάκια χοιρινού με τη βοήθεια του ζύθου.

Τα Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ

Πώς θα φτιάξετε τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.

Στήθος Πάπιας με Sesame Tofu​​​​​​​ του Σπύρου Μαυροειδή

Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.

Φωλιές με Μπιφτέκι και Κοφτό Μακαρονάκι

Πώς θα φτιάξετε φωλιές με μπιφτέκι και κοφτό μακαρονάκι.

Ρολά Πιπεριάς με Λουκάνικο

Η συνταγή για ρολά πιπεριάς με λουκάνικο.

Φωλιά Πατάτας με Κιμά

Η συνταγή για φωλιά πατάτας με κιμά.