ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μοσχάρι με Πορτοκάλι

Πώς θα φτιάξετε μοσχάρι με πορτοκάλι.

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι σε μπουκιές

8 κ.σ. αλεύρι

50 γρ. βούτυρο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 πράσινη πιπεριά

1 πορτοκάλι το χυμό και λίγο ξύσμα

ψιλοκομμένο μαϊντανό

αλάτι

πιπέρι και λίγο κύμινο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλατοπίπερο και το κίμινο αλευρώνουμε το κρέας.

Σε ένα τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά να μαλακώσουν.

Ρίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε καλά να ροδίσει.

Σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού.

Μεταφέρουμε το μείγμα του τηγανιού σε μια γάστρα και προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού.

Σκεπάζουμε τη γάστρα και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 2 ώρες περίπου.

Γαρνίρουμεμε φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Επίσης...

Σάντουιτς BLT με Αυγό

Η συνταγή για το πιο επικό BLT σάντουιτς με αυγό.

Αρνί με Δαμάσκηνα και Ρύζι στο φούρνο

Από τις πιο νόστιμες συνταγές για να μαγειρέψεις αρνάκι ή κατσικάκι. Οι σταφίδες και τα δαμάσκηνα δίνουν μια ανεπαίσθητη γλύκα, που σβήνει τη λιπαρότητα του αρνιού, σε ένα μελωμένο αποτέλεσμα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μαγειρίτσα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη μαγειρίτσα.

Μοσχάρι Φέτες

Πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμο μοσχάρι σε φέτες.

Κέικ Πατάτας με Σαλάμι

Η συνταγή για αλμυρό κέικ πατάτας με σαλάμι.

Χοιρινές Μπουκιές στο Τηγάνι με Σάλτσα Μπίρας

Απλά και νόστιμα κομματάκια χοιρινού με τη βοήθεια του ζύθου.

Τα Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ

Πώς θα φτιάξετε τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.

Στήθος Πάπιας με Sesame Tofu​​​​​​​ του Σπύρου Μαυροειδή

Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.

Φωλιές με Μπιφτέκι και Κοφτό Μακαρονάκι

Πώς θα φτιάξετε φωλιές με μπιφτέκι και κοφτό μακαρονάκι.

Ρολά Πιπεριάς με Λουκάνικο

Η συνταγή για ρολά πιπεριάς με λουκάνικο.

Φωλιά Πατάτας με Κιμά

Η συνταγή για φωλιά πατάτας με κιμά.

Γιουβέτσι με Κιμά στην Κατσαρόλα

Η συνταγή για γιουβέτσι με κιμά στην κατσαρόλα.