ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Κοτο-Πρασόρυζο

Η συνταγή για υπέροχο πρασόρυζο με κοτόπουλο.

ΚΟΤΟΠΡΑΣΟΡΥΖΟ

Υλικά

5 πράσα σε ροδέλες

1 ξερό κρεμμύδι

500 γρ. στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους

ελαιόλαδο

1/2 ποτηράκι λευκό γλυκό κρασί

νερό

1 χυμό ντομάτας

2 καρότα ροδέλες

1 1/2 κούπα ρύζι

αλάτι

πιπέρι

1 ζωμό λαχανικών

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα.

Ψιλοκόβουμε και ρίχνουμε μέσα τα πράσα, το κρεμμύδι και το κοτόπουλο για να τσιγαριστούν.

Τα σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα καρότα, το χυμό, τον ζωμό λαχανικών,ανάλογο αλάτι-πιπέρι καινερό.

Μόλις πάρουν μια βράση προσθέτουμε και το ρύζι.

Αφήνουμε να χυλώσει και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Επίσης...

Κοτόπουλο Κοκκινιστό με Μπαχάρι

Η συνταγή για το πιο νόστιμο κοκκινιστό κοτόπουλο με μπαχάρι.

Αφράτα, Νόστιμα Μπιφτέκια Κοτόπουλου

Πώς θα φτιάξετε τα πιο νόστιμα και αφράτα μπιφτέκια κοτόπουλου.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Το Ramen του Momofuku

Η περίφημη συνταγή του David Chang για ράμεν, που όπως και να το κάνουμε γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Φιλέτο Κοτόπουλου με Σάλτσα Γκασπάτσο

Μία νόστιμη συνταγή για κοτόπουλο με σάλτσα γκασπάτσο.

Κοτόπουλο με Γιαούρτι και Σαφράν

Πώς θα φτιάξετε ένα άψογο κοτόπουλο με γιαούρτι και σαφράν.

Σουβλάκια Κοτόπουλου με Μέλι και Μπαχαρικά

Έτσι όπως τα σερβίρουν σε πολλά tapas bar στη Βαρκελώνη.

Σουφλέ με Μπρόκολο, Πιπεριά και Καπνιστή Γαλοπούλα

Ένα σουφλέ στο οποίο χωράνε τα πάντα: Αλλαντικά, τυριά, λαχανικά, ακόμα και φαγητό που έχει περισσέψει.

Κοτόπουλο Tηγανιά

Η κλασική τηγανιά με χοιρινό θέλει πολύ μαγείρεμα. Με κοτόπουλο όμως γίνεται στο άψε σβήσε και μάλιστα πολύ πιο ελαφριά και υγιεινή.

Πικάτα Κοτόπουλου με Ντοματίνια και Ελιές

Μία έξοχη συνταγή για την ιταλική εκδοχή του αυστριακού σνίτσελ με ντοματίνα και ελιές.

Κεφτεδάκια Κοτόπουλου με Λιαστές Ντομάτες

Πώς θα φτιάξετε νόστιμα κεφτεδάκια κοτόπουλο με λιαστές ντομάτες.

Κοτόπουλο "Λουκούμι"

Πώς θα φτιάξετε μία υπέροχη συνταγή με κοτόπουλο.

Ψητό Κοτόπουλο με Δενδρολίβανο

Πώς θα φτιάξετε ψητό κοτόπουλο με δενδρολίβανο.