ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Ζυμαρικά με Αρωματικό Κιμά

Η συνταγή για νόστιμα ζυμαρικά με αρωματικό κιμά.

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΙΜΑ

Υλικά

1/2 κιλό αχιβαδούλες

1/2 κιλό κιμά, μοσχαρίσιο

1 κρεμμύδι τριμμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

θυμάρι

3 κ.σ. πολτό ντομάτας

αλάτι

πιπέρι

κύμινο

κανέλα

πάπρικα

μπαχάρι τριμμένο

μοσχοκάρυδο τριμμένο

τυρί τριμμένο

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό, τα σουρώνουμε, ρίχνουμε λίγο λάδι στην κατσαρόλα, τα ρίχνουμε και ανακατεύουμε.

Τα διατηρούμε ζεστά.

Γιαχνίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Ρίχνουμε τον κιμά και τον ανακατεύουμε κόβοντάς τον, για αρκετή ώρα, μέχρι να λιώσουν οι σβόλοι, και να γιαχνιστεί καλά.

Ρίχνουμε τον πελτέ.

Προσθέτουμε λίγο νερό.

Ρίχνουμε τα μπαχαρικά και το θυμάρι και αφήνουμε να σιγοβράσει για 20 λεπτά.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τον κιμά και από πάνω τυρί τριμμένο.

Επίσης...

Τηγανιά για Φίλους

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη τηγανιά με χοιρινό.

Λουκάνικο με Μουστάρδα στη Λαδόκολλα

Πώς θα φτιάξετε λουκάνικο με μουστάρδα στη λαδόκολλα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μανιτάρια Γεμιστά με Κιμά και Κρέμα

Πώς θα φτιάξετε μανιτάρια γεμιστά με κρέμα και κιμά.

Απάκι Τηγανιά

Η συνταγή για τη νοστιμότερη τηγανιά με απάκι.

Ρολάκια Πιπεριάς με Λουκάνικο

Πώς θα φτιάξετε νόστιμα ρολάκια πιπεριάς με λουκάνικο.

Φακές με Χοιρινό

Η συνταγή για τις πιο νόστιμες φακές με χοιρινό.

Μπριζολοσαλάτα

Η συνταγή για μία πλούσια σαλάτα με μοσχαρίσια μπριζόλα.

Κεφτεδάκια με Ρεβίθια Κοκκινιστά

Η συνταγή για τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια με ρεβίθια κοκκινιστά.

Πράσα με Μπιφτέκια Αυγολέμονο, Φουρνιστά

Πώς θα φτιάξετε πράσα με μπιφτέκια αυγολέμονο, φουρνιστά.

Πράσα με Κιμά και Ρεβίθια

Πώς θα φτιάξετε πράσα με κιμά και ρεβίθια.

Κριθαράκι με Μπρόκολο και Λουκάνικο

Η συνταγή για θαυμάσιο κριθαράκι με μπρόκολο και λουκάνικο.

Το πιο Αρωματικό Οσομπούκο, με Ταλιατέλες

Το οσομπούκο, ή αλλιώς το μοσχαρίσιο κότσι με το κόκαλο στη μέση, είναι τρυφερό σαν βελούδο, με ζελέ που δένει υπέροχα τη σάλτσα και, για τους μερακλήδες, με μεδούλι από το κόκαλο.