ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μοσχαράκι Πικάντικο

Η συνταγή για το πιο νόστιμο πικάντικο μοσχαράκι.

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας

2 κρεμμύδια

500 γρ. ντομάτα κονκασέ

1 1/2 λίτρο μπίρα

1/2 φλ. ελαιόλαδο

2 καυτερές πιπερίτσες

1-2 κλωνάρια θυμάρι

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το βράζουμε σε κατσαρόλα με νερό σκέτο και ξαφρίζουμε.

Το βράζουμε για 10 λεπτά περίπου και το βγάζουμε στην άκρη.

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τα τσιγαρίζουμε ελάχιστα.

Προσθέτουμε το κρέας και το γυρίζουμε 2-3 φορές, ρίχνουμε τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι ψιλοκομμένο και τις καυτερές πιπερίτσες ή ταμπάσκο.

Προσθέτουμε σιγά-σιγά την μπίρα για να μην αφρίσει.

Το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά.

Δεν προσθέτουμε νερό.

Επίσης...

Χοιρινές Μπουκιές στο Τηγάνι με Σάλτσα Μπίρας

Απλά και νόστιμα κομματάκια χοιρινού με τη βοήθεια του ζύθου.

Τα Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ

Πώς θα φτιάξετε τα αυθεντικά κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Στήθος Πάπιας με Sesame Tofu​​​​​​​ του Σπύρου Μαυροειδή

Μία ιαπωνοπερουβιανή συνταγή με μακρινή καταγωγή από την Γαλλία από τον executive chef του Nikkei.

Φωλιές με Μπιφτέκι και Κοφτό Μακαρονάκι

Πώς θα φτιάξετε φωλιές με μπιφτέκι και κοφτό μακαρονάκι.

Ρολά Πιπεριάς με Λουκάνικο

Η συνταγή για ρολά πιπεριάς με λουκάνικο.

Φωλιά Πατάτας με Κιμά

Η συνταγή για φωλιά πατάτας με κιμά.

Γιουβέτσι με Κιμά στην Κατσαρόλα

Η συνταγή για γιουβέτσι με κιμά στην κατσαρόλα.

Αφράτα Μπιφτέκια με Ψητές Ντομάτες

Πώς θα φτιάξετε αφράτα μπιφτέκια με ψητές ντομάτες.

Μπριάμ Λαχανικών με Κιμά στην Κατσαρόλα

Πώς θα φτιάξετε μπριάμ λαχανικών με κιμά στην κατσαρόλα.

Φιλέτο Wellington

Η συνταγή για το πιο νόστιμο Beef Wellington.

Σάντουιτς Fried Bologna

Η συνταγή για ένα φανταστικό σάντουιτς με τηγανητή μορταδέλα Bologna.

Μεξικάνικη Πίτσα

Πώς θα φτιάξεις μία πραγματικά ξεχωριστή πίτσα, made in Mexico.