ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μοσχαράκι Πικάντικο

Η συνταγή για το πιο νόστιμο πικάντικο μοσχαράκι.

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ

Υλικά

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας

2 κρεμμύδια

500 γρ. ντομάτα κονκασέ

1 1/2 λίτρο μπίρα

1/2 φλ. ελαιόλαδο

2 καυτερές πιπερίτσες

1-2 κλωνάρια θυμάρι

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το βράζουμε σε κατσαρόλα με νερό σκέτο και ξαφρίζουμε.

Το βράζουμε για 10 λεπτά περίπου και το βγάζουμε στην άκρη.

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τα τσιγαρίζουμε ελάχιστα.

Προσθέτουμε το κρέας και το γυρίζουμε 2-3 φορές, ρίχνουμε τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι ψιλοκομμένο και τις καυτερές πιπερίτσες ή ταμπάσκο.

Προσθέτουμε σιγά-σιγά την μπίρα για να μην αφρίσει.

Το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 45 λεπτά.

Δεν προσθέτουμε νερό.

Επίσης...

Τηγανιά για Φίλους

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη τηγανιά με χοιρινό.

Λουκάνικο με Μουστάρδα στη Λαδόκολλα

Πώς θα φτιάξετε λουκάνικο με μουστάρδα στη λαδόκολλα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μανιτάρια Γεμιστά με Κιμά και Κρέμα

Πώς θα φτιάξετε μανιτάρια γεμιστά με κρέμα και κιμά.

Απάκι Τηγανιά

Η συνταγή για τη νοστιμότερη τηγανιά με απάκι.

Ρολάκια Πιπεριάς με Λουκάνικο

Πώς θα φτιάξετε νόστιμα ρολάκια πιπεριάς με λουκάνικο.

Φακές με Χοιρινό

Η συνταγή για τις πιο νόστιμες φακές με χοιρινό.

Μπριζολοσαλάτα

Η συνταγή για μία πλούσια σαλάτα με μοσχαρίσια μπριζόλα.

Κεφτεδάκια με Ρεβίθια Κοκκινιστά

Η συνταγή για τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια με ρεβίθια κοκκινιστά.

Πράσα με Μπιφτέκια Αυγολέμονο, Φουρνιστά

Πώς θα φτιάξετε πράσα με μπιφτέκια αυγολέμονο, φουρνιστά.

Πράσα με Κιμά και Ρεβίθια

Πώς θα φτιάξετε πράσα με κιμά και ρεβίθια.

Κριθαράκι με Μπρόκολο και Λουκάνικο

Η συνταγή για θαυμάσιο κριθαράκι με μπρόκολο και λουκάνικο.

Το πιο Αρωματικό Οσομπούκο, με Ταλιατέλες

Το οσομπούκο, ή αλλιώς το μοσχαρίσιο κότσι με το κόκαλο στη μέση, είναι τρυφερό σαν βελούδο, με ζελέ που δένει υπέροχα τη σάλτσα και, για τους μερακλήδες, με μεδούλι από το κόκαλο.