ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Στρόμπολι

Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για αυτή την ιδιαίτερη πίτσα.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΡΟΜΠΟΛΙ

Υλικά

300 γρ. ζύμη για πίτσα

1 1/2 φλ. μείγμα τυριών (κασέρι, γραβιέρα, μοτσαρέλα ή άλλα μαστιχωτά)

1/3 φλ. σάλτσα ντομάτας

1/2 φλ. ψιλοκομμένο σαλάμι

1/2 φλ. ψιλοκομμένο ζαμπόν

1/2 φλ. ψιλοκομμένο πεπερόνι

1/2 φλ. ψιλοκομμένες πιπεριές

1 αυγό

1/2 κ.γ. seasoning της αρεσκείας σας

1/4 κ.γ. σκόνη σκόρδου

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.

Απλώνουμε τη ζύμη σε μία ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια.

Ρίχνουμε αρχικά επάνω της τη σάλτσα ντομάτα, αφήνοντας μικρή απόσταση λίγων εκατοστών από τις άκρες.

Προσθέτουμετο μείγμα τυριών, τα αλλαντικά και τις πιπεριές.

Στη συνέχεια χτυπάμε το αυγό, το seasoning και τη σκόνη σκόρδου, πριν τα τοποθετήσουμε επάνω στη ζύμη με τα υλικά.

Τυλίγουμε σε ρολό, φέρνοντας μέχρι 3 βόλτες τη ζύμη.

Πατάμε και σφραγίζουμε τα πλαϊνά, γυρνώντας τα για να κλείσει καλά το στρομπόλι.

Ψήνουμε για 15-20'.

Αφήνουμε το στρόμπολι να ηρεμήσει για 5' πριν σερβίρουμε.

Επίσης...

Τηγανιά για Φίλους

Πώς θα φτιάξετε την πιο νόστιμη τηγανιά με χοιρινό.

Λουκάνικο με Μουστάρδα στη Λαδόκολλα

Πώς θα φτιάξετε λουκάνικο με μουστάρδα στη λαδόκολλα.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μανιτάρια Γεμιστά με Κιμά και Κρέμα

Πώς θα φτιάξετε μανιτάρια γεμιστά με κρέμα και κιμά.

Απάκι Τηγανιά

Η συνταγή για τη νοστιμότερη τηγανιά με απάκι.

Ρολάκια Πιπεριάς με Λουκάνικο

Πώς θα φτιάξετε νόστιμα ρολάκια πιπεριάς με λουκάνικο.

Φακές με Χοιρινό

Η συνταγή για τις πιο νόστιμες φακές με χοιρινό.

Μπριζολοσαλάτα

Η συνταγή για μία πλούσια σαλάτα με μοσχαρίσια μπριζόλα.

Κεφτεδάκια με Ρεβίθια Κοκκινιστά

Η συνταγή για τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια με ρεβίθια κοκκινιστά.

Πράσα με Μπιφτέκια Αυγολέμονο, Φουρνιστά

Πώς θα φτιάξετε πράσα με μπιφτέκια αυγολέμονο, φουρνιστά.

Πράσα με Κιμά και Ρεβίθια

Πώς θα φτιάξετε πράσα με κιμά και ρεβίθια.

Κριθαράκι με Μπρόκολο και Λουκάνικο

Η συνταγή για θαυμάσιο κριθαράκι με μπρόκολο και λουκάνικο.

Το πιο Αρωματικό Οσομπούκο, με Ταλιατέλες

Το οσομπούκο, ή αλλιώς το μοσχαρίσιο κότσι με το κόκαλο στη μέση, είναι τρυφερό σαν βελούδο, με ζελέ που δένει υπέροχα τη σάλτσα και, για τους μερακλήδες, με μεδούλι από το κόκαλο.