ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Semeli Μαντινεία, Σεμέλη Οινοποιητική

Το Μοσχοφίλερο είναι μια από τις τέσσερις εμβληματικές ποικιλίες που σηκώνουν το βάρος του ελληνικού κρασιού και αποτελούν την αιχμή του δόρατος σε ό,τι αφορά την προώθησή του.

Semeli Μαντινεία, Σεμέλη Οινοποιητική

Η Μαντινεία του Κτήματος Σέμελη, εκτός από την ποικιλία και το οινοποιείο που την παράγει, έχει και ένα ακόμη ισχυρό όπλο στη φαρέτρα της: Το όνομα του οινοποιού που υπογράφει την ποιότητά της. Ο Λεωνίδας Νασιάκος, εμβληματική φυσιογνωμία στο αρκαδικό οροπέδιο, ξέρει τη ζώνη και την ποικιλία καλύτερα από την παλάμη του χεριού του. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί με τα τυπικά αρώματα της ποικιλίας (λουλούδι, εσπεριδοειδή) και φρουτώδες στόμα με καλή οξύτητα. Ό,τι πρέπει, δηλαδή, για λευκές λεμονάτες σάλτσες και καλούδια της θάλασσας.

Ημ/νια δημοσίευσης: 18/05/20

Επίσης...

Περισσότερα από

Κρασί