Ο Πύργος Πετρέζα στο πλαίσιο των θεματικών Chef's Table δείπνων, αφιερώνει τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στα ελληνικά αφρώδη κρασιά, με ένα μενού αμιγώς ελληνικό, από αγνές, ελληνικές πρώτες ύλες.
Με αφορμή την έκθεση Αφρός και Φυσαλίδες που διοργανώνεται στις 10 Δεκεμβρίου, ο Chef Μιλτιάδης Κιούκας και οι οινολόγοι του Πύργου Πετρέζα θα επιμεληθούν ένα συνδυασμό γεύσεων και κρασιών, σε μια εμπειρία πολυτέλειας για όλες τις αισθήσεις. Μια αφήγηση με γεύσεις και αρώματα ελληνικά, εμπλουτισμένα με "αφρό και φυσαλίδες".
Όπως σε κάθε Chef's Table έτσι και σε αυτό, η ατμόσφαιρα θα είναι μυσταγωγική και η συμμετοχή μόνο με κρατήσεις στο 210.6039396 ή με email στο info@pyrgospetreza.gr
Τιμή κατ’ άτομο: 60 ευρώ
Πύργος Πετρέζα, Αγίου Χριστοφόρου, ΤΘ 112, Σπάτα.