Tη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου,ο Θάνος Ντούγκος, οινοποιός και αμπελουργός θα είναι μαζί μας για να μας ξεναγήσει στη Ραψάνη και την κοιλάδα των Τεμπών.
Δοκιμάζουμε έξι κρασιά βιολογικής καλλιέργειας του Κτήματος Ντούγκου, συζητάμε και τα συνδυάζουμε με μεζέδες που θα έχει ετοιμάσει ο Σεφ της Kiki ειδικά για την γευσιγνωσία.
Μια φιάλη magnum από το κτήμα Ντούγκου θα κληρωθεί στο τέλος της βραδιάς σε ένα τυχερό.
Τα κρασιά της γευσιγνωσίας:
Ντούγκος Λευκό 2014
Sauvignon Blanc-Ροδίτης
Μεθ'υμών Acacia 2014
Ασύρτικο-Sauvignon Blanc με ζύμωση και παλαίωση σε βαρέλια ακακίας
Ντούγκος Ροζέ 2015
Ξινόμαυρο-Syrah
Ραψάνη 2013
Ξινόμαυρο-Κρασάτο-Σταυρωτό
Μεθ'υμών 7 2011
Λημνιώνα-Syrah-Grenach-Cabernet Franc-Merlot
Μεθ'υμών 20
Χαρμάνι παλαιών τρύγων
Συμμετοχή:
7€ (για γευσιγνωσία 6 κρασιών)
17€ (για γευσιγνωσία 6 κρασιών με συνοδευτικούς μεζέδες)
Κρατήσεις με e-mail kiki@kikidegrece.gr & τηλεφωνικά 2103211279 καθημερινά 5-8 μ.μ.
Kiki de Grèce │ Wine Bistrot
4 Ipitou street, Athens
T: 210 3211279
F: facebook.com/kikidegrece