του, την θέση του γαλλικού κρέατος στη χώρα μας, λεπτομέρειες για διατροφή των ζώων, την ιχνηλασιμότητα και τους ελέγχους, αλλά και μυστικά περί του μαριναρισμένου και σιτεμένου κρέατος που θα οδηγήσουν στην «κατάρριψη μύθων» περί τρυφερότητας, «ξαφρίσματος» κτλ.
Ο σεφ Τόνυ Καβαλιέρος μεταξύ των άλλων θα φροντίσει να δοκιμάσετε ένα Carpaccio μόσχου (φιλέτο), μια Entrecote μόσχου με σος καφέ ντε παρί, και μία Entrecote μόσχου με σος πιπεριού για να κλείσετε με ένα Βιτέλο τονάτο και πιθανώς με ένα κομμάτι «ελιά braise». Όσο για τα κρασιά, εκτός των ελληνικών στη γευσιγνωσία θα δοκιμαστούν φιάλες από την Ιταλία, την Αργεντινή και το Bordeaux. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων (35) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τιμή συμμετοχής 30 ευρώ. Έναρξη 21.00
Aίθουσα Σεμιναρίων “Οίνος ο Αγαπητός” Λεωφόρος Πηγής 15 Μελίσσια. Δηλώσεις συμετοχής στα 210 61.42.200 - 210 6133175