Τα μαθήματα θα γίνουν από τον Executive Chef του ξενοδοχείου Les Lazaristes Στέφανο Χατζηαντωνίου και την ομάδα του, και στο ίδιο ξενοδοχείο θα πραγματοποιηθούν και οι συναντήσεις για τα μαθήματα στις 2 και 9 Μαρτίου 2011. Αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν 4 ώρες. Σε κάθε συνάντηση θα παρασκευάζεται ένα ολοκληρωμένο μενού με ορεκτικό, πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο και γλυκό. Ενώ στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα απολαμβάνουν τα πιάτα με τη συνοδεία των ταιριαστών κρασιών που θα μας παρουσιάσει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα. Το κόστος για την παρακολούθηση των μαθημάτων, το έντυπο με τις συνταγές και το δείπνο που ακολουθεί είναι: 70€ για συμμετοχή στις δύο συναντήσεις και 40€ για συμμετοχή στη μία. Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2310 888311, info@wineplus.gr