Follow us

Μύρισε Loukumami στο Χαλάνδρι

Κάποιοι το έχετε πάρει χαμπάρι, αρκετοί έχετε ήδη σταθεί μπροστά στην street style open "βιτρίνα" του πολυσύχναστου πεζόδρομου, περιμένοντας να γευτείτε αγαπημένες λιχουδιές, που ετοιμάζονται μπροστά σας.

Μύρισε Loukumami στο Χαλάνδρι

Το αγαπημένο Loukumami μετακόμισε στα βόρεια, στο ζωντανό και νεανικό Χαλάνδρι φέρνοντας μαζί τα παραδοσιακά γλυκά τηγανιού της Γαλλίας (beignets), της Ισπανίας (churros) και φυσικά τους ελληνικούς λουκουμάδες, σε εξαιρετική εκτέλεση. Και όχι μόνο. Τα συνοδευτικά είναι home made και με πολύ καλά υλικά: βανίλια Μαδαγασκάρης, πραλίνα φουντουκιού, σοκολάτες, ξηροί καρποί και φρούτα εποχής…

Μύρισε Loukumami στο Χαλάνδρι

Μαζί, επιλεγμένοι καφέδες επιπέδου premium grade πολλών προελεύσεων, αλλά και η μοναδική signature chocolate: πλούσια Valrhona λυωμένη σε ποτήρι, με κανέλα, μέλι, βανίλια, μπαχαρικά σε ένα ακαταμάχητο σοκολατένιο ρόφημα.
Υπάρχουν όμως και αλμυρές γεύσεις, για ένα καλοφτιαγμένο σνακ. Τα αλμυρά beignets, με γαλοπούλα, προσούτο, τόνο ή veggie. Όλα, φυσικά, προσφέρονται για take away στις γνωστές χαριτωμένες και εργονομικές συσκευασίες Loukoumami ενώ υπάρχει και delivery. (καθημερινά από 10 π.μ. , Παρασκευή & Σάββατο έως 12 μ., Τρίτη-Πέμπτη έως 10μ.μ., Κυριακή & Δευτέρα έως 7 μ.μ.)

Loukumami, Κατσουλιέρη 6, τηλ. 210 6824001 www.loukumami.gr

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…