X

Ψάρι Ζουμερό στη Λαδόκολλα

Η συνταγή για το πιο ζουμερό ψάρι στη λαδόκολλα.

Υλικά

2 μέτριες πατάτες, κομμένες σε λεπτές ροδέλες

1 μεγάλο φιλέτο ψαριού 700 γρ.

1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες

1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες

1 σκελίδα σκόρδο

μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι

πιπέρι

ελαιόλαδο

χαρτί ψησίματος

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, κόβουμε τα κρεμμύδια, την πιπεριά, το σκόρδο και το μαϊντανό και τα ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Απλώνουμε ένα φύλλο αντικολλητικό χαρτί ρίχνουμε λίγο λάδι, και αραδιάζουμε τις ροδέλες πατάτας.

Αλατοπιπερώνουμε.

Από πάνω βάζουμε το φιλέτο του ψαριού, αλατοπιπερώνουμε και από επάνω βάζουμε τα κομμένα λαχανικά και λίγο αλάτι και πιπέρι.

Κλείνουμε το χαρτί καλά φτιάχνοντας ένα πακετάκι και το βάζουμε σε ταψί.

Ψήνουμε για 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Επίσης...

Εξωτική Σαλάτα

Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μπακαλιαροκεφτέδες

Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.

Πιπεράτος Σολομός

Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.

Σουπιές µε Σπανάκι

Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Γαλέος µε Σπανάκι

Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.

Χταπόδι Στιφάδο

Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.

Σουφλέ με Παστό Μπακαλιάρο και Λαχανικά

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.

Μύδια Σαγανάκι με Φέτα

Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.

Σουπιές Κρασάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.

Σουπιές Γιουβέτσι

Η συνταγή για σουπιές γιουβέτσι.