ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Μοσχαρίσια Μπριζόλα με Σάλτσα Τσιμιτσούρι

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΕ ΤΣΙΜΙΤΣΟΥΡΙ

Υλικά

4 μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος

ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

2 κ.γλ. ρίγανη

Για τη σάλτσα τσιμιτσούρι

½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

½ ματσάκι φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο

6 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη

6 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι

4 κ.σ. ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

από ½ κ.γλ. κύμινο, κόλιαντρο & πάπρικα

χυμό από 1 λεμόνι

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αλείψτε τις μπριζόλες με ελαιόλαδο, πασπαλίστε τις με τη ρίγανη και ψήστε τις ανάλογα με τις προτιμήσεις σας σε αντικολλητική σχάρα ή στο γκριλ.

Αλατοπιπερώστε αφού ψηθούν.

Για τη σάλτσα τσιμιτσούρι: Βάλτε σε ένα μπολ τον μαϊντανό, τον κόλιαντρο, το θυμάρι και τη ρίγανη, προσθέστε αλατοπίπερο, τα μπαχαρικά, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού και ανακατέψτε τα υλικά.

Αν περισσέψει σάλτσα, διατηρήστε τη στο ψυγείο, ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο στην επιφάνεια, για να μη μαυρίσουν τα μυρωδικά.

Tip

Την αρωματική σάλτσα τσιμιτσούρι σερβίρουν στην Αργεντινή με κάθε είδους ψητό κρέας.

Επίσης...

Πατατο-Μουσακάς µε Γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο-μουσακά με γιαούρτι.

Ιτσλί µε Αρνάκι και Μοσχάρι

Πώς θα φτιάξεις ιτσλί με αρνάκι και µοσχάρι.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Πλούσια Σούπα Γιουβαρλάκια µε Λαχανικά

Η συνταγή για πλούσια σούπα γιουβαρλάκια µε λαχανικά.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Μπιφτέκια Γεµιστά στο Τηγάνι

Η συνταγή για γεμιστά μπιφτέκια στο τηγάνι.

Η πιο Εύκολη Κιµαδόπιτα µε Λαχανικά

Πώς θα φτιάξεις την πιο εύκολη κιμαδόπιτα με λαχανικά.

Ρολό Κιµά µε Σάλτσα Ντοµάτας

Πώς θα φτιάξεις ρολό κιµά µε σάλτσα ντοµάτας.

Ρολό Κιµά µε Τρία Είδη Κρέατος

Η συνταγή για ρολό κιµά µε τρία είδη κρέατος.

Λαχανοντολµάδες Κοκκινιστοί

Η συνταγή για κοκκινιστούς λαχανοντολμάδες.

Κοκκινιστό Κουνουπίδι µε Κιµά

Η συνταγή για κοκκινιστό κουνουπίδι µε κιµά.

Μπιφτέκια µε Πατάτες στο Φούρνο

Η συνταγή για τα νοστιμότερα μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο.

Μπιφτέκια Σπετσιώτικα

Πώς θα φτιάξεις σπετσιώτικα μπιφτέκια.