Υλικά
2 φλ. αλεύριΥλικά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σφηνάκι τσίπουρο
2 φλ. σόδα
1 κ.γ. τριμμένο γλυκάνισο
1 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι σε μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το γλυκάνισο.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε καλά με τον αβγοδάρτη το τσίπουρο και το ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε στο μπολ τη σόδα και το μείγμα ελαιόλαδο –τσίπουρο.
Ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.
Αυτό το κουρκούτι είναι ιδανικό για μικρά ψαράκια, γαρίδες και μύδια.