X

Αγκιναρόπιτα (συνταγή από το εστιατόριο Κουτούκι της Ελένης, της Τήνου)

Υλικά

Υλικά

10 αγκινάρες καθαρισμένες

1-2 πράσα

1 ξερό κρεμμύδι

1 ματσάκι άνηθο 

3 καρότα 

3 κολοκυθάκια

3 αβγά 

1 κούπα γάλα 

200gr κίτρινα τυριά 

100γρ ανθότυρο Τήνου 

ελαιόλαδο 

Αλάτι και πιπέρι 

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τις αγκινάρες σε κομμάτια με το ψιλοκομμένο πράσο, κρεμμύδι, άνηθο, κολοκυθάκια και καρότο μαζί με λαδάκι για να μαλακώσουν και να δέσουν.

Μετά τα τοποθετούμε σε ένα ταψί.

Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και τα τυριά και σκεπάζουμε με αυτό το μείγμα το ταψί.

Ψήνουμε περίπου για μια ώρα στο φούρνο σε σιγανή φωτιά.

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές