X

Tapas: Ψωμί-ντομάτα-χαμόν

Υλικά

Υλικά

Φέτες χωριάτικης μπαγκέτας

1 σκ. σκόρδο (καθαρισμένη και κομμένη στη μέση)

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

1 πολύ ώριμη ντομάτα (κομμένη στη μέση)

Χοντρό αλάτι

Σπανιόλικο χαμόν κομμένο σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση

Ψήνουμε το ψωμί και από τις δύο μεριές.

Πιέζουμε το σκόρδο πάνω στο ψωμί να πάρει μυρωδιά και περιχύνουμε με ελαιόλαδο.

Πιέζουμε την ντομάτα καλά πάνω στο ψωμί, έτσι ώστε να μουλιάσει με μπόλικη ντομάτα, πασπαλίζουμε με λίγο χοντρό αλάτι και σκεπάζουμε κάθε φέτα με χαμόν.

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές