X

Σαλάτα με αγκινάρες τουρσί, παρμεζάνα και αυγοτάραχο

Υλικά

Υλικά

16 ιταλικά αγκιναράκια τουρσί

4 λεμόνια

160 γρ. τυρί παρμεζάνα

50 γρ. ελαιόλαδο

1 πράσινο μήλο

120 γρ. αυγοτάραχο

40 γρ. κάπαρη

30 γρ. χυμός λεμονιού

15 γρ. μυρώνια

20 γρ. φρέσκος κορίανδρος

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε τα αγκιναράκια σε φέτες και τις ανακατεύουμε με την παρμεζάνα και λίγο λαδολέμονο.

Αφαιρούμε τη φλούδα από το μήλο, το κόβουμε σε φέτες και το ανακατεύουμε με τα μυρωδικά.

Στρώσιμο
Στη μέση του πιάτου τοποθετούμε τη σαλάτα με τις αγκινάρες.

Από πάνω βάζουμε το μήλο και περιχύνουμε με λίγο λαδολέμονο και τριγύρω το αυγοτάραχο κομμένο σε φέτες.

Πασπαλίζουμε με κάπαρη, μυρωδικά και λίγο λαδολέμονο.



Από πάνω βάζουμε το μήλο και περιχύνουμε με λίγο λαδολέμονο και τριγύρω το αυγοτάραχο κομμένο σε φέτες. Πασπαλίζουμε με κάπαρη, μυρωδικά και λίγο λαδολέμονο.

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές