X

Onion rings

Η εστιατορική τάση είναι σαφής: η κρεατοφαγία είναι της μόδας. Η νέα φυλή των Μeaters βάζει το κρέας στη σωστή gastro-πολιτική του θέση, καταφερόμενη εναντίον κλασικών λαθών της ταβερνομαθούς κρεατολαγνείας. Πώς θα εντοπίσετε ένα αξιόλογο κομμάτι κρέατος; Πώς θα απολαύσετε το πλέον απαιτητικό εν τη απλότητί του έδεσμα; Με τι θα το συνοδεύσετε; Ανακαλύψτε την gourmet διάσταση μιας αρχέγονης τροφής.

Υλικά

Υλικά

1 μεγάλο κρεμμύδι

½ λίτρο γάλα

1 φλιτζ. αλεύρι

Λάδι για τηγάνισμα

Παρασκευή

Ξεφλουδίστε το κρεμμύδι και κόψτε το σε ροδέλες πάχους 5 ml.

Μουλιάστε τις ροδέλες στο γάλα για μία ώρα.

Βγάλτε τες από το γάλα και βουτήξτε τες στο αλεύρι, ξαναπεράστε τες από το γάλα και ξαναβουτήξτε τες στο αλεύρι.

Ζεστάνετε το λάδι (1 εκατοστό ύψος) στο τηγάνι, και όταν κάψει, τηγανίστε τις ροδέλες λίγες λίγες μέχρι να ροδίσουν.

Τοποθετήστε τες σε απορροφητικό χαρτί.

Μια καλή κέτσαπ εναρμονίζεται τέλεια με τα onion rings.

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές