X

Σαλάτα λευκού ραπανιού (εστιατόριο Yoga Bala)

Συντονισμένοι στην παγκόσμια μόδα «Bollywood» οργανώνουμε ινδικά πάρτι με σούπερ σπεσιαλιτέ των καλύτερων εστιατορίων της Αθήνας και εξαίσιες indie μουσικές.

Υλικά

Υλικά (για 4 άτομα)

300 γρ. λευκό ραπάνι τριμμένο

2 κ.σ. λευκό ξίδι

2 κ.σ. ηλιέλαιο

1/2 κ.γλ. μαύροι κόκκοι σιναπιού

1/2 κ.γλ. σπόροι κύμινου

Λίγη ζάχαρη

Αλάτι, πιπέρι

Παρασκευή

Ανακατεύουμε το τριμμένο ραπάνι με το αλάτι, το πιπέρι, το ξίδι και τη ζάχαρη.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μικρό τηγάνι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε τους κόκκους του σιναπιού και τους σπόρους του κύμινου.

Όταν σταματήσουν να σκάζουν, βγάζουμε το λάδι από τη φωτιά και περιχύνουμε το μίγμα ραπανιού.

Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές