Tapas με καπνιστή πέστροφα
Υλικά
Υλικά (για 4 άτομα)
1 γαλλική μπαγκέτα
100-120 γρ. καπνιστή πέστροφα
1 ψιλοκομμένο κλαράκι σέλινο (ή σέλερι)
1 ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
Ψίχα από 3-4 καρύδια
2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
100 γρ. μαγιονέζα
1/2 κ.γ. μουστάρδα
Εκτέλεση
Κόβουμε την μπαγκέτα σε φέτες και την ψήνουμε στους 120°C για 30 λεπτά.
Προσθέτουμε στη μαγιονέζα τη μουστάρδα, τα καρύδια, το κρεμμυδάκι, τον άνηθο και το σέλερι, τα ανακατεύουμε και απλώνουμε σε κάθε φέτα μια μικρή κουταλιά από το μείγμα.
Τοποθετούμε από πάνω ένα κομματάκι πέστροφα, τρίβουμε λίγο πιπέρι και σερβίρουμε.
Επίσης...
Ένα ολόκληρο πρωινό με τον Νίκο Βαρβέρn. Ο signore Interni + Moda Bagno ξεναγεί το ΕΥ στο σπίτι του και μας μαγειρεύει ότι επιφυλάσσει μόνο στους εντιμότατους φίλους του.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Πώς θα φτιάξεις μπακαλιαροκεφτέδες.
Η συνταγή για πιπεράτο σολομό.
Η συνταγή για σουπιές µε σπανάκι.
Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.
Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.
Η συνταγή για γαλέο με σπανάκι.
Η συνταγή για χταπόδι στιφάδο.
Στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε τα σουφλέ με ψάρι και θαλασσινά, όλη η Ευρώπη όμως τα λατρεύει.
Η συνταγή για μύδια σαγανάκι με φέτα.
Η συνταγή για σουπιές κρασάτες στο φούρνο.
Η συνταγή για σουπιές γιουβέτσι.