X

Ποπ κορν

Τα ωμά θαλασσινά κάνουν βουτιά σε ένα βιμπράτο λουτρό λεμονιού και αναδύονται ως ceviche, η νέα latino ανερχόμενη τάση, που ετοιμάζεται να κατακτήσει τον πλανήτη. Ο διάσημος σεφ Douglas Rodriguez, βασιλιάς του Nuevo Latino food και συνεργάτης του εστιατορίου Cubanita, εξηγεί στο ΕΥ τα πώς και τα γιατί και δίνει τις συνταγές που θα απογειώσουν το πάρτι μας.

Υλικά

Υλικά

2 κ.σ ηλιέλαιο

2/3 φλιτζ. σπόροι καλαμποκιού

Αλάτι αρωματισμένο με σκόρδο (garlic salt)

Παρασκευή

Σε μια βαθιά κατσαρόλα, βάζουμε το λάδι και το καλαμπόκι σε δυνατή φωτιά και σκεπάζουμε.

Κουνάμε κάθε λίγο την κατσαρόλα, καθώς οι σπόροι σκάνε με γρήγορο ρυθμό.

Όταν ο ρυθμός του σκασίματος πέσει, σβήνουμε το μάτι και αφήνουμε σκεπασμένη την κατσαρόλα μέχρι να σταματήσουν εντελώς.

Ανοίγουμε το καπάκι και τα αλατίζουμε.

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές