X

Βολ-ο-βάν με «κιμά» σολομού

Παρτίστικn εορταστική πολυτέλεια με σαμπάνια και φίνο finger food. Ο σεφ της Moet & Chandon, Pascal Tingaud, σε μια επίσκεψη αστραπή στην Αθήνα, συνδυάζει για το ΕΥ εδέσματα με καμπανίτες.

Υλικά

Υλικά (για 10 άτομα)

10 κομμάτια βολ-ο-βαν (άδεια)

200 γρ. σολομός φρέσκος

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 λεμόνι (χυμός)

50 γρ. φρέσκο κόλιαντρο, ψιλοκομμένο

Αλάτι και πιπέρι

10 γρ. φλούδα πράσινου λεμονιού

Παρασκευή

Κόβουμε το σολομό σε πολύ μικρά «ζάρια», τα αλατίζουμε και τα λεμονίζουμε, τα ανακατεύουμε καλά και τα βάζουμε για 5 λεπτά στο ψυγείο.

Κατόπιν, ανακατεύουμε το κόλιαντρο και το ελαιόλαδο με το σολομό, και στη συνέχεια προσθέτουμε τη φλούδα κομμένη σε λεπτά μπαστουνάκια.

Γεμίζουμε με το μίγμα τα βολ-ο-βαν.

Επίσης...

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Πατατο - μουσαακάς με γιαούρτι

Η συνταγή για πατατο - μουσακά με γιαούρτι

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές