Follow us

Bloody Mary kit…για σπίτι

Όχι ένα, αλλά δυο διαφορετικά και νόστιμα Bloody Mary έρχονται στο σπίτι σας, για άμεση συναρμολόγηση και απόλαυση.

Bloody Mary kit…για σπίτι

Τα απογεύματα που όλο και περισσότερο μαζευόμαστε στους κήπους και τις βεράντες με τους φίλους μας, είναι ιδανική περίσταση για να απολαύσουμε ένα καλό cocktail, όπως το all time classic Bloody Mary. Το κατακόκκινο ποτό ανοίγει την όρεξη, δροσίζει και κάνει εξαιρετικό ντουέτο με εύκολα σνακ και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών.

Για να μην μπείτε στην διαδικασία να ψάχνετε συνταγές και υλικά, μόλις κυκλοφόρησε από την εταιρεία Granikal ένα ολοκληρωμένο kit με τα βασικά συστατικά, την αρωματική βότκα Sοbieski και τα πολύ καλά ελληνικά bloody mix της Mala Peruviana, Red και Fire. Με καταγωγή από την Πολωνία και όνομα έμπνευσμένο από τον βασιλιά Jan III Sobieski, η βόκτα Sobieski παράγεται από διαλεκτή σίκαλη, που συγκεντρώνεται από τα χωράφια στην περιοχή Mazowsze και κρυστάλλινο νερό από τις καλύτερες πηγές της χώρας. Η μύτη είναι δροσερή, ευχάριστη με αρώματα βοτάνων και το βελούδινο στόμα, εκτός από τα φρέσκα βότανα, έχει ωραίες νύξεις μαύρου πιπεριού και βανίλιας. Όσο για τα mixers, η Mala Peruviana Red είναι χυμός αποκλειστικά από ντομάτες που μαζεύονται στο τέλος του καλοκαιριού, χωρίς άλλα πρόσθετα, ή συντηρητικά, με εξαιρετική ισορροπία ανάμεσα στο γλυκό και το ξινό, ενώ για την Mala Peruviana Fire, στον εξαιρετικό χυμό ντομάτας έχουν προστεθεί τσίλι και μπαχαρικά, που δίνουν ένταση και πικάντικη διάρκεια μέχρι την επίγευση.

Το κουτί που θα έρθει στο σπίτι σας περιλαμβάνει τις ποσότητες που χρειάζεστε, αλλά και τις αναλυτικές συνταγές, που σας παραθέτουμε εδώ για γρήγορη αναφορά έμπνευση…

Bloody Mary Red

Υλικά
200ml Mala Peruvana Red
50 ml βότκα Sobieski
15ml φρέσκο χυμό λεμόνι
4 σταγόνες Tabasco
Μία πρέζα αλάτι και μια πρέζα πιπέρι
Σέλερι για γαρνιτούρα

Bloody Mary Fire

Υλικά
200ml Mala Peruviana Fire
50ml βότκα Sobieski
10ml φρέσκο χυμό λεμόνι
4 σταγόνες westchester sauce και μια πρέζα αλάτι
Σέλερι για γαρνιτούρα

Εκτέλεση
Και στις δυο περιπτώσεις διαλέξτε ένα ψηλό ποτήρι, βάλτε όλα τα υλικά με πάγο και ανακατέψτε καλά.

Προμηθευτείτε το Bloody Mary kit απευθείας από την Granikal, στα 2103388382 και orders@granikal.gr