ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Spoild: Ένα πρωτοποριακό ice-cream bar

Ένα ειδικό κομπρεσέρ δίνει στο -δικής του παραγωγής gelato- μια μοναδική, βελούδινη μορφή, σε παγωτό ή milkshake

SPOILD ΠΑΓΩΤΟ 1

To Spoild, ένα πρωτοποριακό ice-cream bar, άνοιξε τις πόρτες του στο Νο. 5 της οδού Βουλής, στο κέντρο της Αθήνας από την ομάδα των γνωστών σε όλους Lukumades. Το νέο pop spot της πόλης, σας περιμένει για να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία δημιουργίας παγωτού, milkshake και να δοκιμάσετε τα πεντανόστιμα αφράτα cookies, που παράγονται in-house, απολαμβάνοντας τον ολόφρεσκο καφέ της Kudu.

Spoild: Ένα πρωτοποριακό ice-cream bar

Μέσα από τη νέα μέθοδο επεξεργασίας που φέρνει το Spoild, ένα ειδικό "κομπρεσέρ" δίνει στο -δικής του παραγωγής gelato- μια μοναδική, βελούδινη μορφή, σε παγωτό ή milkshake. Η ομάδα του Spoild έχει φροντίσει ώστε να βρείτε πολλές προτάσεις συνδυασμών γεύσεων όπως η Pavlova, το Banoffee, το Tiramisú κ.α. ενώ αν θέλετε να πειραματιστείτε περισσότερο, μπορείτε να διαλέξετε τα αγαπημένα σας υλικά από τις απεριόριστες build-your-own επιλογές που προφέρονται. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να επιλέξετε την βάση παγωτού που σας αρέσει και να προσθέσετε διαφορετικά mix-ins και toppings.

SPOILD ΠΑΓΩΤΟ 3

Τα κλασικά american cookies είναι ένας ακόμη λόγος για να επισκεφθείτε το Spoild ξανά και ξανά. Τραγανά στο εξωτερικό και μαλακά στο εσωτερικό, τα cookies του Spoild, βγαίνουν κάθε πρωί από το φούρνο και η μυρωδιά τους θα σας "σπασει" τη μύτη. Οι διαφορετικές γεύσεις τους συνδυάζονται τέλεια με το παγωτό και τον καφέ σας.

Το εντυπωσιακό Pop design του Spoild θυμίζει την αγαπημένη δεκαετία του 80’ και εκπλήσσει ευχάριστα, αφού δίνει μια "ανάσα" χρώματος στο κέντρο της Αθήνας.

SPOILD ΠΑΓΩΤΟ 4

Info

Βουλής 5, Αθήνα
Τηλ. 210 3210115

Επίσης...

Για φανταστικά κεφτεδάκια στη Στοά Φιξ

Το γαστρονομικό καφενείο της Γωγώς Δελογιάννη έχει κάθε λόγο να σε κάνει πιστό οπαδό του.

Το Omnivore είναι η πιο νόστιμη άφιξη στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

​​Το κέντρο της Αθήνας επέλεξε ο Όμιλος Καστελόριζο για το νέο του all day project, Omnivore.

Περισσότερα από

Στου Ψυρρή για το νέο μενού του Po’ Boys

Ένα από τα καλύτερα ΒBQ joints της Ευρώπης ανανέωσε το μενού του.

Τραβόλτα: Εγγυημένα υψηλή ψαροφαγία

Εξαιρετική πρώτη ύλη, θαυμάσια επεξεργασία και υψηλή μαγειρική στο Περιστέρι.

Για cold brew και cinnamon buns στο Morning Bar

Ένα σύγχρονο meeting point με φιλοσοφία less is more.

Στο Spit Jack Rotisserie αγαπούν το κρέας άνευ όρων

Zουμερά κοτόπουλα, τραγανιστές πάπιες, κρατσανιστές πορκέτες και μοσχαρίσιες πικάνιες σιγοψήνουν στις σούβλες του Spit Jack.

Bon Bon Fait Maison: Ο Κρίτων Πουλής φέρνει μοναδικές γεύσεις στο κέντρο

Τέλεια γλυκά και άψογο παγωτό από τον σημαντικό pastry chef σε ένα ολοκαίνουριο spot.

Νέα σεζόν, νέες αρχές για το CTC

Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και η ομάδα του υποδέχονται τη νέα σεζόν και κλείνουν δημιουργικά το μάτι στις προκλήσεις που εκείνη φέρνει μαζί της.

Λaska: Ο Σήφης Μανουσέλης έδεσε στα Κουφονήσια

Μία πεντανόστιμη πρόταση σε έναν από τους ειδυλλιακούς ελληνικούς προορισμούς,

Νόστιμα cocktails σε μία από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας

Στο rooftop του The Foundry Suites για καλοφτιαγμένα ποτά με θέα.

Alfresco dining στον δροσερό κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Το Natu κάνει πιο ενδιαφέρον το καλοκαίρι στην Κηφισιά.

Balthazar: Ίσως πιο απολαυστικό από κάθε άλλη φορά

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που το Balthazar είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά στέκια της καλοκαιρινής Αθήνας