Follow us

Στη Φάρμα Μπράλου πρωταγωνιστεί πάντοτε το κρέας

Το εστιατόριο του Κολωνακίου συνεχίζει σε πολύ υψηλά γευστικά standards.

ΦΑΡΜΑ ΜΠΡΑΛΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Διατηρώντας πάντοτε τις βασικές του απαρχές, δηλαδή την αγάπη για το πραγματικά ποιοτικό κρέας και την farm-to-table φιλοσοφία, το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου στο Κολωνάκι μοιάζει να διανύει την πιο ώριμη και σίγουρα πιο νόστιμη περίοδο της πορείας του. Ο chef de cuisine Χριστόφορος Τουτουντζής, μαζί με την ομάδα του και υπό τις οδηγίες του δημιουργού της Φάρμας Δάμη Πειθή, συμπεριφέρονται με τον ιδανικότερο τρόπο σε κάθε κομμάτι κρέατος, αξιοποιώντας το άψογα προς τέρψιν ασφαλώς του επισκέπτη.

Στη Φάρμα Μπράλου πρωταγωνιστεί πάντοτε το κρέας

Ξεκινώντας από το carpaccio Black Angus με αρσενικό Νάξου και φύλλα μουστάρδας και το ταρτάρ από μοσχαρίσιο φιλέτο με μεσογειακά αρώματα μέχρι τον εναλλακτικό γύρο με χειροποίητη πίτα και άρωμα ελληνικής σαλάτας και το αρνίσιο κότσι με ξινό τραχανά και πρόβειο γιαούρτι, υπάρχει μία σταδιακή κορύφωση σε γεύσεις και εντάσεις. Γενικότερα, μπορούμε να πούμε, δίχως ίχνος υπερβολής, ότι δυσκολευτήκαμε να βρούμε ένα πιάτο που δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καλό.

ΦΑΡΜΑ ΜΠΡΑΛΟΥ 2
ΦΑΡΜΑ ΜΠΡΑΛΟΥ 3
ΦΑΡΜΑ ΜΠΡΑΛΟΥ 4

Προτάσεις όπως η σούπα ημέρας -θα είσαι πολύ τυχερός αν πετύχεις την κρεατόσουπα με μοσχάρι- και το γιουβέτσι με κριθαράκι της Φάρμας, μοσχαρίσια μάγουλα και παλαιωμένη γραβιέρα Κρήτης καλύπτουν ένα άλλο πεδίο της κρεατοφαγίας, συμπληρώνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τα "βαριά χαρτιά" του εστιατορίου, που δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα από τις μοναδικές κοπές και τα πολυήμερα σιτέματα: Το Tomahawk και το Flap steak είναι σίγουρα δύο από τις νοστιμότερες και πιο value for money επιλογές, με το εύρος πάντως να είναι μεγάλο και ενδιαφέρον.

Όσον αφορά τα συνοδευτικά για τα κρέατα, ο πεντανόστιμος πουρές κάνει πάντοτε τη δουλειά, ενώ πλέον στη Φάρμα Μπράλου σερβίρονται και τηγανητές πατάτες. Η λίστα των κρασιών διαθέτει αρκετές ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο έντονο, μπορείς να επιλέξεις κάποιο από τα εξαιρετικά malt ουίσκι.

ΦΑΡΜΑ ΜΠΡΑΛΟΥ 4

Παράλληλα και συμπληρωματικά με το εστιατόριο, λειτουργεί -μόλις μερικά μέτρα πιο μακριά- και το ψητοκρεοπωλείο της Φάρμας Μπράλου, στο οποίο κάποιος μπορεί να βρει απολαυστικά και ολόφρεσκα καλαμάκια (εκτός από το κλασικό χοιρινό και κοτόπουλο αλλά και μοσχάρι Black Angus) καθώς και ζουμερά μπιφτέκια, όπως επίσης και μπόλικες ακόμη εξίσου αξιόλογες επιλογές που φτιάχνονται καθημερινά εκεί.


Info

Μηλιώνη 12 και Ηρακλείτου, Κολωνάκι
Τηλ. 210 3645050

Επίσης...

TASTY AWARDS 23. Στην τελική ευθεία ψηφίζουμε τα αγαπημένα μας bars!

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, πέφτει η αυλαία της ψηφοφορίας για τα φετινά Tasty Awards. Λίγες ώρες έχουν μείνει για να στηρίξουμε με την ψήφο μας τα αγαπημένα μας εστιατόρια και bars της Αθήνας!

TASTY AWARDS 23. Πού πάμε για το καλύτερο street food της Αθήνας;

Υπάρχουν κάποια εστιατόρια που δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο dress code. Εστιατόρια που βρίσκουμε στο δρόμο μας, στα οποία μπορούμε να πάμε οποιαδήποτε στιγμή και να δοκιμάσουμε γεύσεις απλές και οικείες. Είναι η ώρα να τα ψηφίσουμε!

Περισσότερα από

TASTY AWARDS 23. Ποια είναι τα αγαπημένα μας εστιατόρια για ψάρι;

Τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κουζίνας. Οι επιλογές που έχουμε για φρέσκο ψάρι στην Αθήνα είναι πλέον πολλές και καλές. Στηρίζουμε τα αγαπημένα μας "ψαροεστιατόρια" και τα ψηφίζουμε στα Tasty Awards 23

TASTY AWARDS 23. Τα εστιατόρια που ξέρουν από καλό κρέας

Ποιο κομμάτι είναι το flank και ποια η διαφορά του με το rib eye; (καμία σχέση..) Πόσο πρέπει να ψηθεί ένα τέλειο κομμάτι skirt για να αναδειχθεί η νοστιμιά του; Τα ερωτήματα είναι πολλά και το ενδιαφέρον της πόλης μεγάλο γύρω από θέματα εξελιγμένης κρεατοφαγίας.

TASTY AWARDS 23. Τα αγαπημένα Bar & Wine Restaurants της πόλης

Ο συνδυασμός φαγητού και ποτού είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις που ήρθαν για να μείνουν. Τα Bar & Wine Restaurants της Αθήνας είναι πλέον πολλά και καλά, με ψαγμένες επιλογές τόσο σε φαγητό όσο και ποτό. Εμείς δοκιμάζουμε, απολαμβάνουμε και ψηφίζουμε το αγαπημένο μας.

TASTY AWARDS 23. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι "Ιταλοί" της πόλης;

Στην Ελλάδα αγαπάμε πολύ την ιταλική κουζίνα. Τα antipasti, οι insalate, τα tiramisu πηγαινοέρχονται στα τραπέζια της πόλης και μάλιστα πλέον βρίσκονται σε πολύ καλό -ιταλικό μπορούμε να πούμε- επίπεδο. Δοκιμάζουμε, απολαμβάνουμε και ψηφίζουμε!

TASTY AWARDS 23. Ποια είναι τα αγαπημένα ελληνικά εστιατόρια της πόλης;

Η ελληνική κουζίνα σήμερα είναι στα καλύτερα της. Εντός και εκτός Ελλάδας.Ποιοι είναι λοιπόν οι σεφ που την πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω; Δοκιμάζουμε, απολαμβάνουμε και ψηφίζουμε.

TASTY AWARDS 23. Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

Τα ξενοδοχεία της πόλης επενδύουν όλο και περισσότερο στα εστιατόρια τους. Η εποχή που η καλή θέα ήταν αρκετή και το περιεχόμενο του πιάτου ερχόταν σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Εμείς απολαμβάνουμε -γεύσεις και θέες- αναγνωρίζουμε την προσπάθεια και ψηφίζουμε!

TASTY AWARDS 23. Ψηφίζουμε τα Modern Creative εστιατόρια της πόλης!

Υπάρχουν ορισμένα εστιατόρια που ξεχωρίζουν για τη δημιουργικότητα τους, για τους πειραματισμούς τους και την προσπάθεια τους να κάνουν τα πράγματα διαφορετικά. Εμείς απολαμβάνουμε, αναγνωρίζουμε την προσπάθεια και ψηφίζουμε στα Tasty Awards 23.

TASTY AWARDS 23. Ποια είναι τα Fine Dining εστιατόρια της Αθήνας;

Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που ορίζουν την εμπειρία του dining σε ένα εστιατόριο και την καθιστούν "fine"; Την απάντηση έχουν τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη κατηγορία των Tasty Awards. Εμείς δοκιμάζουμε, απολαμβάνουμε και ψηφίζουμε το αγαπημένο μας ;)

TASTY AWARDS 2023!

Η μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας στην πόλη ξεκινάει και πάλι

Τι είναι τελικά αυτό το Line για το οποίο μιλά όλη η Αθήνα

Το τολμηρό project των Βασίλη Κυρίτση, Νίκου Μπάκουλη και Δημήτρη Νταφόπουλου είναι ένα ινστιτούτο γεύσης εν τη γενέσει του.