Υλικά
Υλικά:
300 γρ. φακές
2-3 φέτες καπνιστού σολομού
1 ντομάτα, κομμένη σε μικρά κομμάτια, χωρίς τους σπόρους
1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι,ψιλοκομμένο
λαδολέμονο χτυπημένο με 3 κ.σ. λεμόνι και 2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή:
Βράζουμε τις φακές για 20 λεπτά.
Κόβουμε σε στενές λωρίδες το σολομό και αναμειγνύουμε όλα τα υλικά εκτός από το λαδολέμονο σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το λαδολέμονο και ανακατεύουμε καλά.