Υλικά
Υλικά για 4 άτομα
1 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε μπουκιές
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κουτ. τσαγιού θυμάρι
2 φλιτζ. κρασί λευκό ξηρό
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε το κρέας.
Πασπαλίζετε με το θυμάρι, σβήνετε με το κρασί, αλατοπιπερώνετε, χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 20΄.
Αν χρειαστεί, προσθέτετε λίγο ζεστό νερό.
Όταν το κρέας μαλακώσει τελείως και δέσει η κρασάτη σάλτσα του, το κατεβάζετε από τη φωτιά.