Follow us

Η επετειακή, limited φιάλη E-LA-WON τιμά το 1821

Σε μια ολόλευκη αριθμημένη φιάλη με λογότυπο αναφοράς στα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση, αυτό το premium blend αγριελιάς και μποτσικολιάς μυρίζει Ελλάδα.

Η επετειακή, limited φιάλη E-LA-WON τιμά το 1821

Το προϊόν θα λέγαμε ότι εκφράζει και συμβολικά την ιδέα: ο εμβληματικός καρπός της ελληνικής γης είναι ένας εύστοχος τρόπος να τιμήσεις την επέτειο της ελληνικής Επανάστασης, που έρχεται με τον νέο χρόνο. Η παρουσία μάλιστα της αγριελιάς κάνει το συγκεκριμένο προϊόν να πλησιάζει ακόμα πιο κοντά το θέμα. Η συσκευασία δεν είναι απλά όμορφη, αλλά και λειτουργική: από αδιαφανές λευκό γυαλί, με προσθήκη αζώτου στο μικρό κενό που αφήνει η φιάλη, ώστε να διατηρείται αναλλοίωτο το περιεχόμενο.

Διακριτικός και ο επετειακός λογότυπος «1821-1921 anniversary», κάτω από ένα σχηματοποιημένο τσαρούχι. Το blend, επίσης, μοναδικό στο είδος του, καθώς συνδυάζει την «αγριελιά» (ουσιαστικά έναν άγριο θάμνο) με την «μποτσικολιά», μια ξεχασμένη ποικιλία με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που φύεται σε περιορισμένο αριθμό στην Ηλεία.

Την αγριελιά και το συγκεκριμένο blend η E-LA-WON τη λάνσαρε την προηγούμενη σεζόν, σε περιορισμένη παραγωγή και πήρε διεθνείς διακρίσεις. Δύσκολη στη διαχείρισή της ποικιλία, άρα και για μικρές ποσότητες. Όπως μας είπε ο παραγωγός, οι μικροί καρποί μαζεύονται με το χέρι και η διαδικασία ελαιοποίησης αρχίζει μέσα σε 3 ώρες το αργότερο από τη συγκομιδή. Είναι ένα ελαιόλαδο φρουτώδες, με νότες γρασιδιού, φύλλων ελιάς, φρέσκου καρυδιού, μια νόστιμη πικρίλα και ωραία επίγευση, είναι ισορροπημένο αλλά και ιδιαίτερο.

Η συλλεκτική, αριθμημένη και limited edition φιάλη ήδη βρίσκεται στα ράφια αρκετών deli και συγχρόνως έχει σταλεί για «γνωριμία» στην Ελληνική Επιτροπή για την Επέτειο του ’21, στις αρχές της χώρας, αλλά και στην Ομογένεια Αμερικής και Αυστραλίας. Μάλιστα, σε μια ένδειξη κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, ο δημιουργός του Γιάννης Καμπούρης μας πληροφορεί ότι μέρος των πωλήσεων από την επετειακή φιάλη θα δοθούν σε ίδρυμα για τα παιδιά.

Πληροφορίες διάθεσης: 2106001555 / www.olivelawon.com