ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Τasty Weeks: Εσένα ποιο εστιατόριο σου έλειψε περισσότερο;

Αυτή την εβδομάδα, ο Μπάμπης Δούκας μιλά για τα εστιατόρια και όλα όσα του έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.

Οι Tasty Weeks του Tasty Guide είναι γεγονός, με σκοπό να διατηρήσουν ζωντανή τη σύνδεση κοινού-εστιατορίων για όσο διάστημα η εστίαση παραμείνει κλειστή.

Κάθε εβδομάδα, εκτός όλων των άλλων ενεργειών, ένας foodie ή expert της γεύσης μιλά μεταξύ άλλων για εκείνα τα μέρη που νοστάλγησε και ανυπομονεί να επισκεφθεί ξανά σύντομα.

Η αρχή έγινε με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό Μάκη Πουνέντη, για να ακολουθήσει η Ελένη Στασινοπούλου. Αυτή την εβδομάδα είναι η σειρά του δημοσιογράφου και Food & Drinks editor του Esquire, Μπάμπη Δούκα.

Πάρε και εσύ μέρος στις Tasty Weeks Tasty Awards 2021 και κέρδισε ένα τραπέζι σε κάποιο από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας. Μπες στο Instagram του Tasty Guide και μάθε πώς.

Επίσης...

All Time Classics: Τα εστιατόρια που μας λείπουν περισσότερο

Τα μέρη που νοσταλγούν οι λάτρεις του κλασικού.

Όλα όσα κάνουν κλασικό ένα εστιατόριο

Τι χρειάζεται ένα εστιατόριο για να θεωρηθεί all time classic.

Περισσότερα από

Τasty Weeks: Εσένα ποιο εστιατόριο σου έλειψε περισσότερο;

Αυτή την εβδομάδα, η Ελένη Ψυχούλη μιλά για τα εστιατόρια και όλα όσα της έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.

Fine Dining: Τα high end εστιατόρια που μας λείπουν περισσότερο

Τα μέρη που νοσταλγούν οι fans της υψηλής γαστρονομίας.

Το μέλλον του fine dining

Πώς η πανδημία άλλαξε τα πάντα και στην haute cuisine.

Το hotel dining, η πανδημία και το (ελπιδοφόρο) μέλλον

Το ταξίδι συνδεόταν όλο και περισσότερο με την (υψηλή) γαστρονομία. Κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και μετά την πανδημία.

Τasty Weeks: Εσένα ποιο εστιατόριο σου έλειψε περισσότερο;

Αυτή την εβδομάδα, η Ελένη Στασινοπούλου μιλά για τα εστιατόρια και όλα όσα της έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.

Ένας πλήρης οδηγός για τη γαλοπούλα

Το πουλερικό-πρωταγωνιστής των ημερών και οι τρόποι για το αξιοποιήσεις στο απόλυτο.

Ο καλλιτέχνης των premium κοπών Στράτος Δρακούλης

Μία συνέντευξη με τον άνθρωπο που άλλαξε τον όρο "κρεοπώλης" στην Ελλάδα.

Tasty Weeks: Εσένα ποιο εστιατόριο σου έλειψε περισσότερο;

Αυτή την εβδομάδα, ο Μάκης Πουνέντης μιλά για τα εστιατόρια και όλα όσα του έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.

Αναζητώντας το κορυφαίο κρέας του πλανήτη

Η επιλογή δεν είναι εύκολη. Ευτυχώς για όλους μας, υπάρχουν οι άνθρωποι και τα εστιατόρια που γνωρίζουν πώς να το κάνουν.