Follow us

Ξεκινούν οι Tasty Weeks!

Οι Tasty Weeks είναι μία νέα γιορτή γαστρονομίας που κρατά ζωντανή τη σύνδεση κοινού-εστιατορίων.

TASTY WEEKS ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ TASTY GUIDE

Σε όλους μας έχουν λείψει τα αγαπημένα μας εστιατόρια. Το Tasty Guide διοργανώνει τις Tasty Weeks για να θυμηθούμε την απόλαυση που σημαίνει η φράση "βγαίνουμε για φαγητό", για να μιλήσουμε για διαφορετικές κουζίνες, για να ανακαλύψουμε μυστικές γεύσεις και να χαρούμε την ιεροτελεστεία του dining.

Τα Tasty Awards αποτελούν εδώ και 6 χρόνια τον πιο αγαπημένο εστιατορικό διαγωνισμό της πόλης, δίνοντας τον λόγο σε όλους εκείνους που αγαπούν το καλό φαγητό. Η συμμετοχή του κοινού αυξάνεται σημαντικά κάθε χρόνο, όπως και οι εκπλήξεις και οι ανανεώσεις του ίδιου του θεσμού.

Το 2020 έχει διαφοροποιήσει τη ζωή μας γενικότερα και το ίδιο έκανε ασφαλώς και με τον κόσμο της εστίασης. Τα Tasty Awards 2020 δόθηκαν λοιπόν με διαφορετικό τρόπο, με το event της απονομής να αντικαθίσταται με μία σειρά videos όπου οι νικητές παρέλαβαν το βραβείο τους στο εστιατόριο τους. Η εν λόγω κίνηση κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού, με το impact του οπτικού υλικού να ξεπερνά κατά πολύ εκείνο ενός event.

Πλέον, ο θεσμός περνά στην επόμενη χρονιά, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τις συνθήκες που η πανδημία έχει προκαλέσει στον κόσμο της εστίασης και επιθυμώντας να συμβάλλει σημαντικά προς την επιστροφή στην όποια κανονικότητα. Το Tasty Guide και ο Όμιλος των Αττικών Εκδόσεων παρουσιάζει μία νέα ιδέα, τις Tasty Weeks.

Οι Tasty Weeks είναι μια γιορτή για την γαστρονομία στην πόλη. Για περισσότερο από δύο μήνες δημιουργούμε περιεχόμενο σχετικό με τη γαστρονομία, μιλάμε για την απόλαυση του φαγητού και καλούμε το κοινό να συμμετέχει στη γιορτή κερδίζοντας δείπνα για δύο σε ορισμένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας, όταν αυτά ανοίξουν και πάλι.

Ο γενικότερος στόχος είναι, σε αυτή τη δύσκολη εποχή για την εστίαση, να διατηρηθεί ο δεσμός του κοινού με τα αγαπημένα του εστιατόρια και άπαντες να προετοιμαστούμε για την επάνοδο στη νόστιμη κανονικότητα.

Η αρχή γίνεται αυτόν το Δεκέμβριο και πρώτη κατηγορία με την οποία θα ασχοληθούμε είναι η 100% Meat.

Μείνετε συντονισμένοι στο Tasty-guide.gr και τα υπόλοιπα sites του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων.

Επίσης...

International Cuisines: Τα εστιατόρια που μας λείπουν περισσότερο

Τα μέρη που νοσταλγεί κάθε λάτρης των διεθνών γεύσεων.

Τasty Weeks: Εσένα ποιο εστιατόριο σου έλειψε περισσότερο;

Αυτή την εβδομάδα, ο Γαβριήλ Νικολαΐδης μιλά για τα εστιατόρια και όλα όσα του έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.

Περισσότερα από

Fish & Seafood: Τα εστιατόρια που μας λείπουν περισσότερο

Τα μέρη που νοσταλγεί κάθε φίλος της καλής ψαροφαγίας.

Ας μιλήσουμε λίγο για την υπεύθυνη ψαροφαγία

Πότε είναι τελικά η ιδανικότερη περίοδος για να φας ψάρι και γιατί.

Τasty Weeks: Εσένα ποιο εστιατόριο σου έλειψε περισσότερο;

Αυτή την εβδομάδα, η Αντζελίνα Καλογεροπούλου (Two Minutes Angie) μιλά για τα εστιατόρια και όλα όσα της έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.

Fooding & Drinking: Τα μέρη που μας λείπουν περισσότερο

Εστιατόρια και μπαρ που συνδυάζουν έξοχα ποτό και φαγητό.

Πώς θα πετύχεις το τέλειο cocktail and food pairing

Μερικές πολύ συγκεκριμένες και κατευθύνσεις για να συνδυάσεις ποτό και φαγητό.

Τasty Weeks: Εσένα ποιο εστιατόριο σου έλειψε περισσότερο;

Αυτή την εβδομάδα, ο Βασίλης Δημαράς μιλά για τα εστιατόρια και όλα όσα του έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.

All Time Classics: Τα εστιατόρια που μας λείπουν περισσότερο

Τα μέρη που νοσταλγούν οι λάτρεις του κλασικού.

Όλα όσα κάνουν κλασικό ένα εστιατόριο

Τι χρειάζεται ένα εστιατόριο για να θεωρηθεί all time classic.

Τasty Weeks: Εσένα ποιο εστιατόριο σου έλειψε περισσότερο;

Αυτή την εβδομάδα, η Ελένη Ψυχούλη μιλά για τα εστιατόρια και όλα όσα της έλειψαν από τον κόσμο της γεύσης κατά την περίοδο του lockdown.

Fine Dining: Τα high end εστιατόρια που μας λείπουν περισσότερο

Τα μέρη που νοσταλγούν οι fans της υψηλής γαστρονομίας.