ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Vine & Dine: Μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία με τον Arnaud Bignon στο Kinsterna

Ο σπουδαίος σεφ ​​παρουσιάζει ένα ειδικά σχεδιασμένο Degustation Menu.

ΑΡΝΟ ΜΠΙΝΙΟΝ ΚΙΝΣΤΕΡΝΑ

Η περίοδος του τρύγου και του πατήματος των σταφυλιών από τον αμπελώνα του αρχοντικού ολοκληρώνεται σε εορταστική ατμόσφαιρα με μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin, chef Arnaud Bignon, σε συνέχεια της πρόσφατης επιτυχημένης επίσκεψής του, θα προσφέρει και πάλι στους επισκέπτες του Kinsterna ένα ειδικά σχεδιασμένο Degustation Menu που στηρίζεται στο όραμα του ταλαντούχου chef και τη χρήση ποιοτικών πρώτων υλών.

Vine & Dine: Μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία με τον Arnaud Bignon στο Kinsterna

Αυτή τη φορά τα πιάτα του Bignon συνδυάζονται αρμονικά με επιλεγμένες ετικέτες από το κτήμα Semeli, μια από τις κορυφαίες ελληνικές οινοποιητικές μονάδες. Το food & wine pairing dinner θα περιλαμβάνει 7 μοναδικά πιάτα και 6 διαφορετικά κρασιά, ο συνδυασμός των οποίων φιλοδοξεί να συγκινήσει τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας και του καλού κρασιού.

ΚΙΝΣΤΕΡΝΑ ΑΡΝΟ ΜΠΙΝΙΟΝ 2

Το Kinsterna έχει σχεδιάσει μια μοναδική πρόταση διαμονής, ενώ θα προσφέρει το 20% των συνολικών εσόδων του event με τον Arnaud Bignon, για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Μολάων. Αυτή η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Kinsterna με συχνές δωρεές, για την τεχνική αποκατάσταση του κτιρίου και την αγορά υγειονομικού υλικού. Οι συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν περαιτέρω σε αυτή την προσπάθεια, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τη δωρεά τους, κατά τη διάρκεια της βραδιάς.


Info

T 27320 66300
info@kinsternahotel.gr
www.kinsternahotel.gr

Επίσης...

Νέα οικογένεια κατσικίσιων προϊόντων από την ΔΩΔΩΝΗ

Το ανανεωμένο κατσικίσιο τυρί ΔΩΔΩΝΗ είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα σούπερ μάρκετ.

Τα Mini Pick Crackers Παπαδοπούλου σε νέες συσκευασίες

Είναι μικρά αλλά έχουν ένταση και στις καινούριες συσκευασίες.

Περισσότερα από

Staropramen, μία νόστιμη εκπρόσωπος της τσέχικης ζυθοποιίας

Η Staropramen έχει μια μακρά κληρονομιά καθώς παρασκευάζεται στο Smichov, στο κέντρο της Πράγας εδώ και 150 χρόνια.

Τα Nachitos της El Sabor σου προσφέρουν την πιο παιχνιδιάρικη απόλαυση με μία μπουκιά

Μπορεί μία εμπειρία απόλαυσης να χωρέσει σε μία μπουκιά; Και όμως ναι!

Το πιο νόστιμο ΟneΒite Cake από τη ΔΩΔΩΝΗ και τον Χρήστο Μπάρκα

O Χρήστος Μπάρκας δημιούργησε το πιο λαχταριστό #onebitecake για μικρούς αλλά και μεγάλους chocolate lovers και προσκαλεί το κοινό σε ένα γευστικό διαγωνισμό.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιστρέφει στον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ

Mε την πιο γλυκιά σειρά, "ΤΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΣ".

Νέο Πτι-Μπερ κλασσικό χωρίς ζάχαρη

Το πρώτο προϊόν στην κατηγορία του με 0% ζάχαρη.

ΒΕΡΓΙΝΑ και Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε κοινή "διαδρομή"

Οι αξίες της ΒΕΡΓΙΝΑ, όπως η εκλεκτή πρώτη ύλη, η αυθεντικότητα, η γνώση, η αφοσίωση, βρίσκουν την ιδανική τους έκφραση στο πρόσωπο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

LEARNING FOR LIFE: Μία μοναδική εμπειρία ζωής και μάθησης από την Diageo

Το LEARNING FOR LIFE έδωσε και φέτος την ευκαιρία σε 18 νέους να αποκτήσουν απαραίτητα εφόδια προκειμένου να ενταχθούν με επιτυχία στους κλάδους του Τουρισμού, της Εστίασης και της Φιλοξενίας.

Γενέθλια για το Bufala Gelato Χαλανδρίου

Η απόλυτη εμπειρία παγωτού Bufala Gelato έκλεισε έναν χρόνο παρουσίας στην Ιφικράτους.

Βραδιές γευσιγνωσίας στο σχεδία home

9,5 εβδομάδες γεμάτες μικρές γιορτές μέσα και γύρω από το σχεδία home.

Ο Jean-Charles Metayer στο Island

Gastronomy Wednesdays στο Island με guest chef τον Jean - Charles Métayer.