Follow us

Το Ρύζι Basmati της 3αλφα μεγάλωσε και έγινε 1 κιλού

Διπλάσια ποσότητα, για διπλάσιες στιγμές – νοερής - περιπλάνησης στα ψηλά οροπέδια του PENJAB της Ινδίας, όπου και καλλιεργείται.

ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ 3ΑΛΦΑ

To Ρύζι Basmati της 3αλφα, από την σειρά "Γεύσεις του Κόσμου", που συνοδεύει τις πιο εξωτικές μας συνταγές, μεγάλωσε και έγινε 1 κιλού. Διπλάσια ποσότητα, για διπλάσιες στιγμές – νοερής - περιπλάνησης στα ψηλά οροπέδια του PENJAB της Ινδίας, όπου και καλλιεργείται.

Η ιστορία του Βasmati ξεκινάει από τους επιβλητικούς Μαχαραγιάδες, που το προτιμούσαν για το πλούσιο και ξεχωριστό άρωμά του και έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος και της μεσογειακής διατροφής εδώ και πολλά χρόνια. Οι λόγοι είναι πολλοί. Το κάτασπρο σαν χιόνι χρώμα του, η ασυναγώνιστη γεύση του, η ιδιότητά του να μεγαλώνει ο κόκκος του 2 ½ φορές μετά το μαγείρεμα, και το μοναδικό άρωμα του. Πολύ σημαντική όμως είναι και η ευκολία στη διαχείρισή του, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεμάτη καθημερινότητα και ελάχιστο χρόνο για μαγειρική, καθώς είναι έτοιμο σε μόλις 15 λεπτά.

Αν ψάχνεις έναν λαχταριστό τρόπο για να απολαύσεις το Ρύζι Basmati της 3αλφα, όποια από τις 2 συσκευασίες και αν επιλέξεις!, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις μέσα από ένα γνήσιο, παραδοσιακό ινδικό πιάτο, όπως το Μπριγιάνι* με Ρύζι Basmati και λαχανικά και ένα ακόμα ταξίδι στις Γεύσεις του Κόσμου ξεκινάει.

Επίσης...

Πράσα, Ρύζι και Σουπιά

Η συνταγή για πράσα, ρύζι και σουπιά.

Λαχανόρυζο µε Καρότα

Η συνταγή για λαχανόρυζο µε καρότα.

Περισσότερα από

Εύκολο Λαχανόρυζο

Η συνταγή για ένα εύκολο και νόστιμο λαχανόρυζο.

Κοτόπουλο µε Ρύζι στη Λαδόκολλα

Η συνταγή για κοτόπουλο µε ρύζι στη λαδόκολλα.

Πολίτικο Κοτόπουλο με Πιλάφι

Η συνταγή για ένα πολίτικο κοτόπουλο με πιλάφι.

Γαριδοπίλαφο

Η συνταγή για γαριδοπίλαφο.

Πιλάφι με Μελιτζάνες

Η συνταγή για πιλάφι με μελιτζάνες.

Πρασόρυζο με Σουπιές

Πώς θα φτιάξεις πρασόρυζο με σουπιές.

Ρύζι με Ελιές

Πώς θα φτιάξεις ρύζι με ελιές.

Σαλάτα με Φακές και Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις την πιο νόστιμη σαλάτα με φακές και ρύζι.

Η Ρυζόπιτα

Μια συνταγή που γίνεται με λίγα και πολύ απλά υλικά, από τον Δομοκό της Φθιώτιδας, με λίγες παρεμβάσεις.

Ατζέμ Πιλάφι με Συκωτάκια Πουλιών

Τα συκωτάκια πουλιών είναι μια πολύτιμη πρώτη ύλη, οικονομική και πεντανόστιμη.