ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Το Ρύζι Basmati της 3αλφα μεγάλωσε και έγινε 1 κιλού

Διπλάσια ποσότητα, για διπλάσιες στιγμές – νοερής - περιπλάνησης στα ψηλά οροπέδια του PENJAB της Ινδίας, όπου και καλλιεργείται.

ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ 3ΑΛΦΑ

To Ρύζι Basmati της 3αλφα, από την σειρά "Γεύσεις του Κόσμου", που συνοδεύει τις πιο εξωτικές μας συνταγές, μεγάλωσε και έγινε 1 κιλού. Διπλάσια ποσότητα, για διπλάσιες στιγμές – νοερής - περιπλάνησης στα ψηλά οροπέδια του PENJAB της Ινδίας, όπου και καλλιεργείται.

Η ιστορία του Βasmati ξεκινάει από τους επιβλητικούς Μαχαραγιάδες, που το προτιμούσαν για το πλούσιο και ξεχωριστό άρωμά του και έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος και της μεσογειακής διατροφής εδώ και πολλά χρόνια. Οι λόγοι είναι πολλοί. Το κάτασπρο σαν χιόνι χρώμα του, η ασυναγώνιστη γεύση του, η ιδιότητά του να μεγαλώνει ο κόκκος του 2 ½ φορές μετά το μαγείρεμα, και το μοναδικό άρωμα του. Πολύ σημαντική όμως είναι και η ευκολία στη διαχείρισή του, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεμάτη καθημερινότητα και ελάχιστο χρόνο για μαγειρική, καθώς είναι έτοιμο σε μόλις 15 λεπτά.

Αν ψάχνεις έναν λαχταριστό τρόπο για να απολαύσεις το Ρύζι Basmati της 3αλφα, όποια από τις 2 συσκευασίες και αν επιλέξεις!, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις μέσα από ένα γνήσιο, παραδοσιακό ινδικό πιάτο, όπως το Μπριγιάνι* με Ρύζι Basmati και λαχανικά και ένα ακόμα ταξίδι στις Γεύσεις του Κόσμου ξεκινάει.

Επίσης...

Το πιο νόστιμο ΟneΒite Cake από τη ΔΩΔΩΝΗ και τον Χρήστο Μπάρκα

O Χρήστος Μπάρκας δημιούργησε το πιο λαχταριστό #onebitecake για μικρούς αλλά και μεγάλους chocolate lovers και προσκαλεί το κοινό σε ένα γευστικό διαγωνισμό.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιστρέφει στον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ

Mε την πιο γλυκιά σειρά, "ΤΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΣ".

Περισσότερα από

Νέο Πτι-Μπερ κλασσικό χωρίς ζάχαρη

Το πρώτο προϊόν στην κατηγορία του με 0% ζάχαρη.

ΒΕΡΓΙΝΑ και Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε κοινή "διαδρομή"

Οι αξίες της ΒΕΡΓΙΝΑ, όπως η εκλεκτή πρώτη ύλη, η αυθεντικότητα, η γνώση, η αφοσίωση, βρίσκουν την ιδανική τους έκφραση στο πρόσωπο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

LEARNING FOR LIFE: Μία μοναδική εμπειρία ζωής και μάθησης από την Diageo

Το LEARNING FOR LIFE έδωσε και φέτος την ευκαιρία σε 18 νέους να αποκτήσουν απαραίτητα εφόδια προκειμένου να ενταχθούν με επιτυχία στους κλάδους του Τουρισμού, της Εστίασης και της Φιλοξενίας.

Γενέθλια για το Bufala Gelato Χαλανδρίου

Η απόλυτη εμπειρία παγωτού Bufala Gelato έκλεισε έναν χρόνο παρουσίας στην Ιφικράτους.

Βραδιές γευσιγνωσίας στο σχεδία home

9,5 εβδομάδες γεμάτες μικρές γιορτές μέσα και γύρω από το σχεδία home.

Ο Jean-Charles Metayer στο Island

Gastronomy Wednesdays στο Island με guest chef τον Jean - Charles Métayer.

"Υes, you can buy love" στο νέο chillbox Μυκόνου

Ένα υπέροxo μείγμα από ελληνικό παγωμένο γιαούρτι και υπέροχες γεύσεις παγωτού στο Νησί των Ανέμων.

ΙΟΝ WAFER: Η νέα γκοφρέτα της ΙΟΝ

Η γκάμα αποτελείται από τις ION WAFER Cocoa, ΙΟΝ WAFER Cocoa με βάφλα ολικής άλεσης και ΙΟΝ WAFER Cocoa με Stevia.

Έφτασε το νέο κατσικίσιο γιαούρτι από τη ΔΩΔΩΝΗ

Από 100% ελληνικό κατσικίσιο γάλα, ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας