Μαύρο και λευκό τσάι με εκχυλίσματα φρούτων, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλυκαντικά, χωρίς συντηρητικά.
Μία διαφορετική πρόταση για όλους εκείνους που δεν στέκονται μόνο στα αλκοολούχα ποτά.
Η Ροδούλα επεκτείνει το δίκτυο διανομής, τοποθετώντας τα προϊόντα της, στα καταστήματα Σκλαβενίτης.
H πιο υγιεινή & γρήγορη λύση που τρώγεται παντού.
Το ανανεωμένο κατσικίσιο τυρί ΔΩΔΩΝΗ είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα σούπερ μάρκετ.
Είναι μικρά αλλά έχουν ένταση και στις καινούριες συσκευασίες.
Η Staropramen έχει μια μακρά κληρονομιά καθώς παρασκευάζεται στο Smichov, στο κέντρο της Πράγας εδώ και 150 χρόνια.
Ο σπουδαίος σεφ παρουσιάζει ένα ειδικά σχεδιασμένο Degustation Menu.
Μπορεί μία εμπειρία απόλαυσης να χωρέσει σε μία μπουκιά; Και όμως ναι!
O Χρήστος Μπάρκας δημιούργησε το πιο λαχταριστό #onebitecake για μικρούς αλλά και μεγάλους chocolate lovers και προσκαλεί το κοινό σε ένα γευστικό διαγωνισμό.
Mε την πιο γλυκιά σειρά, "ΤΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΣ".
Το πρώτο προϊόν στην κατηγορία του με 0% ζάχαρη.
Οι αξίες της ΒΕΡΓΙΝΑ, όπως η εκλεκτή πρώτη ύλη, η αυθεντικότητα, η γνώση, η αφοσίωση, βρίσκουν την ιδανική τους έκφραση στο πρόσωπο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.
Το LEARNING FOR LIFE έδωσε και φέτος την ευκαιρία σε 18 νέους να αποκτήσουν απαραίτητα εφόδια προκειμένου να ενταχθούν με επιτυχία στους κλάδους του Τουρισμού, της Εστίασης και της Φιλοξενίας.
Η απόλυτη εμπειρία παγωτού Bufala Gelato έκλεισε έναν χρόνο παρουσίας στην Ιφικράτους.
9,5 εβδομάδες γεμάτες μικρές γιορτές μέσα και γύρω από το σχεδία home.
Gastronomy Wednesdays στο Island με guest chef τον Jean - Charles Métayer.
Ένα υπέροxo μείγμα από ελληνικό παγωμένο γιαούρτι και υπέροχες γεύσεις παγωτού στο Νησί των Ανέμων.
Διπλάσια ποσότητα, για διπλάσιες στιγμές – νοερής - περιπλάνησης στα ψηλά οροπέδια του PENJAB της Ινδίας, όπου και καλλιεργείται.