ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Διάδωσε την αγάπη με αυτές τις συνταγές της Absolut Vodka

Θα μπορούσε το μίσος να αποτελέσει αφορμή για την διάδοση της αγάπης;

Absolut Drop Social Asset

Η Absolut με το λανσάρισμα της νέας συλλεκτικής της φιάλης, σε εμπνέει για να διαδώσεις και εσύ το μήνυμα της αγάπης και πρωτοπορεί ξανά, με τον πιο δημιουργικό τρόπο: επαναχρησιμοποιώντας το μελάνι από μηνύματα μίσους από όλο τον κόσμο, με στόχο να επικοινωνήσει ένα καλύτερο μήνυμα. Την αγάπη! Γι’ αυτό και η Absolut αξιοποιεί τη δύναμή της και την επικοινωνεί για να δημιουργήσει έναν πιο ανοιχτό κόσμο, ειδικά σε μέρη όπου το μίσος και η μισαλλοδοξία είναι άκρως διαδεδομένα.

Διάδωσε την αγάπη με αυτές τις συνταγές της Absolut Vodka

Από εκεί πηγάζει λοιπόν η έμπνευση πίσω από την νέα συλλεκτική φιάλη Absolut Drop. Ο σχεδιασμός της περιέχει μελάνι από μηνύματα μίσους από όλο τον κόσμο, το οποίο συλλέχθηκε και επαναχρησιμοποιήθηκε για να μεταδώσει ένα μήνυμα γεμάτο θετικότητα.

<p style="text-align: left;"><strong>Strawberry &amp; Basil Vodka Soda</strong><ul><li>30ml Absolut Vodka</li><li>100ml Σόδα</li><li>Limes</li></ul><strong>Πώς να κάνετε το mix:</strong> Σερβίρετε την Absolut Vodka σε ένα ψηλό ποτήρι και στίβετε τον χυμό από δύο limes. Προσθέτετε παγάκια και γαρνίρετε με σόδα ή κομμένες φράουλες και λίγο βασιλικό.

<p style="text-align: left;"><strong>Soho Mule</strong><ul><li>50ml Absolut Vodka</li><li>150ml Ginger Ale</li></ul><strong>Πώς να κάνετε το mix:</strong> Σερβίρετε όλα τα υλικά σε ψηλό ποτήρι γεμάτο με παγάκια. Γαρνίρετε με ξύσμα λεμονιού.

<p style="text-align: left;"><strong>Absolut Love Drop</strong><ul><li>25ml Absolut Vodka</li><li>10ml Γρεναδίνη</li><li>15ml Χυμό Λεμονιού</li></ul><strong>Πώς να κάνετε το mix:</strong> Σερβίρετε όλα τα υλικά σε ένα shaker γεμάτο πάγο. Ανακινείτε και σουρώνετε σε ποτήρια για σφηνάκια. Γαρνίρετε με raspberry ή φράουλες που έχουν βουτηχτεί σε σοκολάτα.

<h3><strong>Absolut Honey Highball</strong></h3><ul><li>50ml Absolut Vodka</li><li>25ml Χυμός Lime</li><li>1 κουτ. Σούπας μέλι ή 20ml</li><li>Μέλι και νερό (1:1)</li><li>Συνδυάστε με Kombucha* ή Ginger Ale</li></ul><strong>Πώς κάνετε το mix:</strong> Ανακατέψτε όλα τα συστατικά εκτός από την Kombucha ή το Ginger Ale σε ένα shaker. Σουρώνετε σε ψηλό ποτήρι γεμάτο με παγάκια και προσθέτετε επιπλέον σόδα ή Ginger Ale. Γαρνίρετε με 2 φέτες πορτοκάλι.

Επίσης...

Πώς θα φτιάξεις τη Manarita

Η συνταγή για το κοκτέιλ με την τεκίλα Teremana.

Λικέρ Φράουλα

Πώς θα φτιάξετε το πιο επικό λικέρ φράουλα.

Περισσότερα από

Ποτό

Πώς θα φτιάξεις το Espresso Martini

Η συνταγή για το κλασικό κοκτέιλ με βότκα, λικέρ καφέ και espresso.

Πώς θα φτιάξεις το Screwdriver

Η συνταγή για το διαχρονικό highball με βότκα.

Πώς θα φιτάξεις το Rum Swizzle

Η συνταγή για το (ανεπίσημο) εθνικό κοκτέιλ των Βερμούδων.

Πώς θα φτιάξεις το Brain-Duster

Η συνταγή για το ξεχασμένο κοκτέιλ με rye ουίσκι, αψέντι και βερμούτ.

Πώς θα φτιάξεις το Tequila Sunrise

Η συνταγή για το ιδιαίτερο cocktail με τεκίλα.

Πώς θα φτιάξεις το Godfather

Η συνταγή για ένα κοκτέιλ που προφανώς δεν μπορείς να αρνηθείς.

Πώς θα φτιάξεις το Cosmopolitan

Η συνταγή για το κλασικό vodka cocktail.

Πώς θα φτιάξεις το Gold Rush

Η συνταγή για το ασυναγώνιστο whiskey cocktail.

Πώς θα φτιάξεις τη Mimosa

Η συνταγή για το πιο κομψό συνοδευτικό drink του brunch και μία αναβαθμισμένη εκδοχή του.

Πώς θα φτιάξεις το Vodka Gimlet

Η συνταγή για το παγωμένο κλασικό cocktail, με την βότκα να αντικαθιστά το gin.