ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Tρίγωνα Αμυγδάλου

Πώς θα φτιάξουμε τρίγωνα αμυγδάλου.

ΤΡΙΓΩΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Υλικά

300 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα

300 γρ. φύλλο

150 γρ. βούτυρο γάλακτος

1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη

1/2 κιλό άχνη ζάχαρη

2 κρόκοι αυγών

λίγο ανθόνερο

Εκτέλεση

Περνάμε τα αμύγδαλα από τη μηχανή.

Tα βάζουμε στην κατσαρόλα με τη ζάχαρη και 1/2 φλιτζ. νερό και τα βράζουμε 2’-3’.

Kατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε τους κρόκους και μια κουταλιά ανθόνερο.

Kόβουμε τα φύλλα λουρίδες.

Λιώνουμε το βούτυρο παίρνουμε μια μια λουρίδα, τη βουτυρώνουμε, βάζουμε μια κουταλιά γέμιση και διπλώνουμε σε τρίγωνα.

Tοποθετούμε τα τρίγωνα σε βουτυρωμένο ταψί, σε σιγανή φωτιά ώστε να ψηθούν χωρίς να κοκκινήσουν.

Tα βγάζουμε από τον φούρνο και τα πασπαλίζουμε με μπολικη άχνη ζάχαρη.

Επίσης...

Ραβανί

Η συνταγή για το πιο νόστιμο ραβανί.

Πεντανόστιμα Τσουρέκια

Πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμα τσουρέκια.

Περισσότερα από

Γλυκά

Χαλβάς Φούρνου

Πώς θα φτιάξετε τον πιο νόστιμο χαλβά φούρνου.

Kαλτσουνάκι Σιροπιαστό

Πώς θα φτιάξετε καλτσουνάκι σιροπιαστό.

Φορμάκια

Πώς θα φτιάξετε φορμάκια.

Tουλουμπάκια

Πώς θα φτιάξετε τουλουμπάκια.

Λουκουμάδες

Η συνταγή για τους πιο νόστιμους λουκουμάδες.

Γλυκά Πιτάκια με Κρέμα

Η συνταγή για γλυκά πιτάκια με κρέμα.

Γλυκό Κάστανο

Πώς θα φτιάξετε γλυκό κάστανο.

Τηγανίτες με Άρωμα Πορτοκαλιού

Πώς θα φτιάξετε τηγανίτες με άρωμα πορτοκαλιού.

Ρολάκια του Μπακάλη

Η συνταγή για ρολάκια του μπακάλη.

Μαλεμπί με Ξηρούς Καρπούς

Πώς θα φτιάξετε μαλεμπί με ξηρούς καρπούς.