ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ TASTY GUIDE

Δίπλες με Πορτοκάλι

Η συνταγή για δίπλες με πορτοκάλι.

ΔΙΠΛΕΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Υλικά

4 αυγά

ξύσμα 2 πορτοκαλιών

αλάτι

αλεύρι όσο πάρει

2 κιλά αραβοσιτέλαιο και

1 κιλό ελαιόλαδο για τη φριτέζα

Για το μέλωμα:

3 φλιτζάνια μέλι

1 1/2 νερό

μέλι αδιάλυτο

κανέλα

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ τα 4 αυγά προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιών 2 κουταλιές λάδι λίγο αλάτι και αλεύρι όσο πάρει για να γίνει μια ζύμη εύπλαστη.

Ανοίγουμε φύλλο όσο γίνεται πιο λεπτό κόβουμε με τη ροδέλα λουρίδες και αφού ζεστάνουμε καλά το λάδι στη φριτέζα τις ρίχνουμε μέσα να ψηθούν.

Όταν ροδίσουν τις στραγγίζουμε.

Φτιάχνουμε το σιρόπι με τα 3 φλιτζάνια μέλι και το 1 1/2 νερό και τις σιροπιάζουμε.

Τις τοποθετούμε σε πιατέλα και ρίχνουμε κατευθείαν μέλι αγνό και κανέλα.

Επίσης...

Crème Brûlée

Η συνταγή για την απόλυτη κρεμ μπρουλέ.

Γαλακτομπούρεκο χωρίς Αυγά

Η συνταγή για το πιο νόστιμο γαλακτομπούρεκο χωρίς αυγά.

Περισσότερα από

Γλυκά

Ραβανί

Η συνταγή για το πιο νόστιμο ραβανί.

Πεντανόστιμα Τσουρέκια

Πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμα τσουρέκια.

Χαλβάς Φούρνου

Πώς θα φτιάξετε τον πιο νόστιμο χαλβά φούρνου.

Kαλτσουνάκι Σιροπιαστό

Πώς θα φτιάξετε καλτσουνάκι σιροπιαστό.

Tρίγωνα Αμυγδάλου

Πώς θα φτιάξουμε τρίγωνα αμυγδάλου.

Φορμάκια

Πώς θα φτιάξετε φορμάκια.

Tουλουμπάκια

Πώς θα φτιάξετε τουλουμπάκια.

Λουκουμάδες

Η συνταγή για τους πιο νόστιμους λουκουμάδες.

Γλυκά Πιτάκια με Κρέμα

Η συνταγή για γλυκά πιτάκια με κρέμα.

Γλυκό Κάστανο

Πώς θα φτιάξετε γλυκό κάστανο.